Eu cred ca va castiga ori adrian tutu sau narcis pentru ca adrian tutu stie foarte bine sa cante si nu are parinti, iar narcis pentru ca are o voce uimitoare. eu il sustin pe adrian tutu
Eu cred ca va castigat baiatul ala cu voce de soprana, Iustin sa cum il chema.
Sunt multi talentati, dar cum am mai zis, va castiga talentul nativ. Gen: Narcis (don't like u), Cosmin (:X like), poate si Tutu pentru povestea lui.
Cu Narcis Iustin Ianau, are cel mai deosebit talent asa ca, cu siguranta o sa castige.
Eu cred ca baiatul ala Narcis pentru. ca asa cum spune si dedekool are cel mai deosebit talent.
^_^
Nu cred ca va castiga Adrian Tutu desi imi place. El a impresionat juriul cu povestea lui. Eu cred ca Narcis va castiga sau Valentin Dinu
Hello! Pai m-am uitat aseara, a castigat Adrian Tutu. Mie nu mi s-a parut corect. Au fost talente mai deosebite. Chiar daca poate, povestea lui a impresionat pe toata lumea. Cat despre Narcis. O voce superba insa. Eu am votat pentru Ballance... Aia da munca Asa cu vocea si cantatul poti lua lectii de canto si sa vezi ce "Miley Cyrus" ajungi [nu toti au voce dar pe masura ce o lucrezi, vei putea ajunge unde nu credeai vreodata, trebuie doar vointa. ]
Ady3456 întreabă: