| usernamealy a întrebat:

Cine este cel mai bun prieten al vostru?

Răspuns Câştigător
| DrViorel a răspuns:

Andrei, suntem prieteni de 19 ani de zile, ne-am salvat viata de peste 100 de ori, indiferent ca era vorba de accident, de cazaturi de pe munti, explozii ( nu cu dinamita, ci la cabane, gaz deschis+bec= Bum.) multe sa traiesti multi ani cu un prieten care e exact ca tine ii plac acelasi lucruri, genuri de persoane etc, acumulezi foarte multe dea lungul prieteniei cu el... o zi buna si prietenie lunga cu toti sa aveti!

29 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sotul meu.

| Bacemi a răspuns:

Cel mai bun prieten al meu este Elena, o fata la care tin foarte mult si care m-a ajutat mereu sa nu imi pierd speranta si sa imi pastrez un zambet cat de mic chiar si in perioadele de tristete. Fara Elena nu as fi cel ce sunt acum.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cei mai buni prieteni suntem noi amandoi ''eu si cu mine '' si ne intelegem foarte bine.

| Razvan a răspuns:

Cel mai bun prieten al meu este stiloul si cea mai buna prietena a mea este hartiabig grin

| JeSa a răspuns:

Buna! Familia. Pa, pa!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

O fata pe nume Elizalove struck
Suntem prietene decat eram micute si vom ramane prietene toata viatalove struck
Nu stiu ce as face fara eabig grin love struck

| Cryssy a răspuns:

Cea mai buna prietena a mea este Cristina (Tweety-love-Minnie). Ea e cea care imi este alaturi intotdeauna si ma ajuta sa trec peste toate. Sunt foarte norocoasa ca este prietena mea si o iubesc! love struck happy

| JoJo a răspuns:

O cheama Alina si are cel mai bun sufletzel pe care il cunoscbatting eyelashes
Fara ea nu stiu cum ar fi...

| Gabry a răspuns:

O cheama Roxana si este o fata extraordinara!
Nu-i pasa de ceea ce spun altii despre mine, ma iarta de cate ori i-am gresit, ne distram in fiecare zi si niciodata nu ne-am jignit (prea raubatting eyelashes )!
Sper ca vom fi asa toata viata, nu as putea rezista fara ea!love struck

| costyn162 a răspuns:

Fiecare avem mai multi prieteni dar o persoana cu care vorbesc mai multe subiecte pe care nu le-as discuta cu oricine este colegul de banca, be cunoastem de la gradinita si simt ca pot avea incredere in el.

| petru a răspuns:

""Cel mai bun si Prieten al meu este Cel de care nu ma pot desparti si ma Iarta si daca si eu stiu ca-i gresesc!
"" E nencetat oriunde sunt!
Nu! Nu m-a parasit vreodata!
Nu-l parasesc cat om voi fi,
Si-apoi nici chiar, ca azi, vreodata!""
Asa zice/scrie el Aros din Milet, si eu,
petru borodi/Cluj nu pot a nu-l crede/asculta

| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Cea mai buna prietena a mea este vecina mea care este cu un an mai mare ca mine.Se numeste Cristina(Minnie)

| Jonsdottir a răspuns:

Eu sunt cel mai bun prieten al meuwinking

| ralucaralu a răspuns:

Cea mai buna prietena a mea se numeste Dana. o besc multlove struckbig grin

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Cristina.Suntem ca 2 surori. locuim impreuna(asta e mmai greu d explicart de ce). Dar eu o consider o sora! Si o iubesc foarte mult!

| User a răspuns:

Daca ti-as spune un nume, ai stii cine e?raised eyebrows

Ce intrebare stupida8-)

| Alina_5575 a răspuns:

Eu

| Babushka a răspuns:

Iubitu:X

| BabyPink a răspuns:

Pisoiaşul meu love struck. Măcar el nu mă minte! :-

| Seline a răspuns:

Mama.

| iri a răspuns:

Ursuletul meu, Flavi happy Nu ma minte, nu da cu ciocu' si este alaturi de mine de fiecare data, nu ma contrazice si nu ne certam. Il iubesc mult, mult big grin

| just|breathe a răspuns:

Pai.nu prea am asa cevastraight face

| StaRmAgiC a răspuns:

Eu si un necunoscut care ii spun totul dar nu ma stie si nu-l stiutongue
Si totusii imi da sfaturii bunehappy

| iris_7882 a răspuns:

Mama!

| Johnny_3038 a răspuns:

Cinele!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
A fost, este și va fi mama, singura persoană care m-a apărat de tot ce înseamnă rău! Acum am pierdut-o și implicit și apărarea ei...
Pa, pa.

| Roxu a răspuns:

Am multi prieteni, dar nici unul nu mi-a dovedit ca merita sa-mi fie cel mai bun prietenhee hee.

Întrebări similare