Eu nu! E naspa sa te indragostesti de persoana nepotrivita, dar asta inseamna k nu a fost dragoste adevarata, cand ai toata viata inainte, de ce sa renunti la fericire, funda?
Eu! M-am indragostit dar a fost in zadar sa ii spun ce simt pentru ca era cu alta. . Deci, da dragostea doare si cateodata chiar iti vine sa iti bagi ceva in ea de dragoste.
Nu ma omor dupa ciocolata... dar vodka e "apa" mea preferata
sa nu se inteleaga gresit...nu recurg la alcool atunci cand trec printr-o despartire
Nici eu nu consum alcool des dar ciocolata Da :X:X:X:X dar cand o fac, o fac cu placere... dar amandoua, ca si dragostea au reactii adverse) de la dragoste=>suferi, cicolata=> ingrasa si vodka) eee asta e buna oricum) merita riscu
Oricum toate trec si tot raul spre bine
La varsta ta iti garantez ca habar nu ai ce inseamna dragoste, ce ai tu sunt "filme"
Iti dai singura filme ca esti indragostita ^^,
Un raspuns mai inteligent nu gaseai?
niciodata nu o sa iti dai seama daca ceea ce simti este dragoste adevarata sau film
sa nu imi spui ca tu ti-ai gasit dragostea adevarata, sau daca nu ai gasit-o inca, vei suferii de cateva ori pana o vei gasi
dar niciodata nu vei stii de la inceput daca este fals tot ceea ce spune acea persoana
Mnoah...nu fi obraznica, eu imi dau seama ce simt, nu am 14 si nu dorm in picioare.
Nu sunt OBRAZNIC...doar ca mi-ai dat un raspuns inutil
Eu, mie imi vine insa apoi ma gandesc la persoana pe care o iubesc si-mi dispare dispozitia rea. Sunt dupa fata asta de vreo 3 luni, am fost si impreuna pentru putin timp insa eu o plac, ne intelegem super, sper ca si ea sa ma placa. Azi vreau sa pun capat "urmaririi" sau sa incep relatia.
Eu as zice sa nu pun pe dragoste vinovata ci pe mine! Si gasesc pe altcineva! funda?
Eu sunt de aceeasi parere. durerea f mare te gace sa nu mai crezi in nimic bun.
Exact la asta ma refer
Durerea mare te face sa nu mai ai incredere in nimeni si nimic
Cred ca e bine sa nu tii la nimeni f mult, e bine sa fi un pic mai egoista, sa nu dai si sa nu arati mult din tine.
Ai dreptate dar e totusi o mica problema. Daca acea persoana chiar spune adevarul si tu esti egoist/a? o vei pierde din cauza asta nu?
Cat de sigura esti ca spune adevaru? da ai dubii, atunci inseamna ca te-a mai dezamagit si cu alte ocazii.
Ultima persoana cu care am fost impreuna m-a ranit o data si am zis sa iert. Dar dupa 2 zile a inceput sa ma ignore total si nu mi-a dat nici o explicatie credibila.
Pai nu te-a iubit, e simplu. cand iubesti respecti omul de langa tine.
anonim_4396 întreabă:
RoooneyThePuf întreabă: