anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine este seful casei voastre?
https://www.youtube.com/watch?v=8ky3zCVc2Cw

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am crescut intr-un fel de democratie, dar totusi mama era mereu mai preocupata, ea fiind si sprijinul financiar principal (avand job mai bine platit, si continuu, fata de tata).
Acum, tot mama e cea care aduce multi bani in casa, dar la decizii, sunt eu si cu ea. De obicei eu sunt mai in tema, deci decizia finala trebuie sa-mi convina mie, ori sa fie formulata de mine.
Dar in continuare, exista si democratie, adica fiecare poate vrea cate ceva individual, fiecare poate propune fara posibilitatea refuzului, etc. Pana si pisica face aproximativ ce vrea ea.
Deci, totusi democratie. Dar eu cu mama invartim multe thinking

| Freya1 a răspuns:

Normal nu ar trebui să existe asa ceva. Poate unu se pricepe la amenajat mai bine, iar altul la curătenie. Poate unu aduc bani mai multi, dar celălalt are grijă de el si de casa in plus pe lângă munca.Cred ca trebuie sa existe comunicare si sa se faca lucrurile de comun acord, nu unu sa comande si altul sa execute, se poate ajunge si la o cale de mijloc.

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Multe femei vor sa comande. happy

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde.Sunt femei ce vor sa comande pentru a profita de bani lui sau sunt femei ce vor sa comande pentru ca el ii permite fiind constient ca nu face fata anumitor situatii.

| SilentRain a răspuns:

Eu yep

| ancaval a răspuns:

Eu. Nu-i logic?