| nikoola22 a întrebat:

Cine imi poate spune ce sa fac pentru ca nu il mai iubesc pe sotul meu dar nu ma pot despertii de el?
care este rezolvarea totusi sa fie inca >iubire?

Răspuns Câştigător
| SteauaNordului a răspuns:

Buna
nu esti singura
problema voastra este lipsa comunicarii, lipsa timpului petrecut impreuna
ai doar senzatia ca nu il mai iubesti. ad-ti aminte ce tea determinat sa te mariti cu el, vorbeste cu el spune-i cam ce ai pe suflet si incercati sa retraiti clipele alea: plecati in concediu, savurati o cina romantica etc.
si mai ia-o si altfel : gandeste-te la toate momentele frumoase din viata ta. gandeste-te cum ar fi fost sa le traiesti singura?
daca nu il mai iubesti ce te retine langa el? mila? teama de suferinta? eu zic ca inca iti mai poti salva casnicia, spune-i si lui ce asteptari ai de la el. din punctul meu de vedere ai senzatia ca nu il mai iubesti pentru ca nu mai e ca la inceput, nu? nu uita sa te intrebi daca si tu te-ai schimbat in acest timp.

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Tu esti singura care stii din ce motive nu te poti desparti de el! Rezolvare:fa_ti ordine in suflet,cantareste cu maturitate totul si apoi ai o discutie cu el. Spune-i ce simti, ce ti-ai dori, intreaba-l ce simte si el si luati o decizie impreuna.

greece12
| greece12 a răspuns:

Sa fie inca iubire,acolo unde iubirea s-a stins? Doar prietenie, intelegere, respect. Iubirea greu renaste si pentru asta e nevoie de doi.Nu stiu ce v-a indepartat, solutia e in voi, vorba e cat de mult vreti voi sa va mai iubiti...Casatoria nu o pastrezi cu o mancare si-un spalat. Vorbesti,glumesti,te joci,cauti problemele celuilalt si le rezolvi,ii faci surprize,il faci sa doreasca sa ajunga iar acasa, langa tine, il astepti sa vina...Mai bine faci 5 facultati, te solicita mai putin!

| bobby_7474 a răspuns:

In situatia asta parerile sint impartite,iar parerile noastre poate sa te faca sa alegi o decizie gresita pentru tine,tu tr sa gasesti solutia:sa ramii o viata linga un om pentru care nu mai ai sentimente si interes,sau sa divortezi,ca poate iti vei gasi iubirea,sau singuratate, pe care ti-o doresti.E greu de dat sfaturi in asemenea situatii.Tu tr sa stii ce vrei, iti doresc mult noroc si sa gasesti rezolvarea cea mai buna pentru tine

| ania a răspuns:

Sentimentele sunt fluctuante, daca stai tot timpul cu termometrul sa vezi la ce temperatura sunt, poti sa divortezi si sa te mariti din nou de 6, 7. ori ca Liz Taylor( am citit undeva ce declaratii ultimatum a facut de fiecare data) si altele si sa treci prin viata cunoscand doar emotia indragostirii nu si dragoastea autentica care cere efort, cooperare, renuntare de sine. Daca te focalizezi pe a cauta sa faci ce stii ca -i face placere, a acorda timp pentru ce stii ca e important pentru el, a-l trata cu respect, a-i spune ca-l admiri pentru calitatile lui, a fi sotia care a-i dori-o pentru fiul tau propriile sentimente reapar in timp ce actionezi si sunt cele mai multe sanse sa caute si el in mai mare masura sa se poarte asa cum iti doresti.

| ταξιδιώτης a răspuns:

Si uite asa inca doi nefericiti pe lume... spune-i si lui ce-ai scris aici poate el are destula minte s-o faca (sa se desparta). Iubire nu mai poate fi oricat l-ai si te-ai mintii, nu te mai amagii...

| Silvia_6960 a răspuns:

Pai avand in vedere ca nu il mai iubesti nu cred ca mai poate exista iubire. Insa ar fi trebuit sa te gandesti de la bun inceput ca iubirea nu va dura o vesnicie in casatorie, ca va disparea, si ceea ce va ramane va fi doar prietenia, pana la urma urmei este o casatorie, nu e ca si cum poti da divort cand vrei sau sa renunti la cea mai mica dificultate. Sfatul meu este sa te impaci cu ideea ca totusi iti e sot, nu un simplu iubit si sa incerci sa te reindragostesti de el, doar tu stii cum.

| alexandra_6514 a răspuns:

Roaga te la Dumnezeu si increde te in Dumnezeu!