Buna! dar vrei sa ii scrii ceva?
Draga mea mama,
Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine... si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi.
Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care mai ascultat intotdeauna si care ai fost alaturi de mine mereu.
Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscatoare pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea...
Te iubesc!
nu stiu daca e ceia ce doresti tu.
Ar trebui sa fie ceva unic, compus de tine nu cu ajutorul altcuiva asa va aprecia mai mult Presupun ca nu te-am ajutat dar era un simplu sfat
La multi ani cu bucurie
La multi ani cu bucurie!
Casa, casa sa va fie,
Masa, masa sa ramaie
Iar in jurul ei sa vie
Oameni buni, de omenie,
Sa v-aduca veselie,
Ganduri bune, cumpatate
Si urari de sanatate
Zile multe si prospere,
De la Dumnezeu putere
Sa invingeti relele