Deci. dai poza pe avatarul respectiv al carui vrei sa trimiti mesaj.iti apare o fereastra, sus ii spui motivul pentru care il trimiti sau ceva de genu.si jos ii scrii ceea ce iti doresti
Pai e simplu
-> dai click pe persoana careia vrei sa trimiti mesajul
->sub imaginea persoanei respective, o sa gasesti "Adauga ca prieten"( daca nu il ai ca prieten, si daca l-ai adaugat nu iti mai apare ) si "Trimite un mesaj"
-> dai click pe "trimite un mesaj"
-> si scrii la continut mesaj
-> si la subiect mesaj, despre ce e vorba ( ala nu trebuie neaparat/ obligatoriu )
Sper ca te-am ajutat! :X:X:X
Ca sa trimiti mesaje trebuie sa intri pe profilul la persoana respectiva, in stinga sub avatar este trimite mesaje si scrii ce vrei. sper ca ai inteles.
Pai dai la contul cui vrei sa-i dai si vezi acolo "trimite mesaj". Apesi, scrii mesajul, trimiti si intra pe mailul tau sa confirmi.
Dai click pe numele celui care vrei sa ii trimiti mesajul si vezi sub poza lui optiunea Trimite un mesaj...
Mi s-a intamplat si mie. Deci, acum trimite un mesaj cuiva. Iti cere sa confirmi adresa, iar TPU trebuei sa-ti trimita un e-mail de confirmare. La mine e-mailul nu era in inbox, era in spam. Cauta acolo. Sper ca ai inteles. Pa :*
Eu n am facut cum spun ei cu ferestra cu nu stiu ce, am dat pe trimite si am asteptat un mail ca sa confirm o sa ti apara in cateva minute
anonim_4396 întreabă: