Sm fost si eu in aceiasi situatie cu un baiat doar ca la mine era mai complicat dc la tine parerea mea este urmtoarea:vb cu el pe mess, la tel, sau fata in fata ca niste prieteni sau amici si cu timpul dc el da de inteles ca ar vrea ceva cu tine ii sp dar nu o fa si tu pe direct zii cam ceva de genu"in zilelea astea te-ai comportat fff frumos cu mine iar acum tu ai trezit in mine sentimentele de alta data crezi ca a mai putea fi ceva?''dar pana sa ii zici asta incearca sa te apropii de el destul de mult intreabai prientenii ce ii place lui sa faca si zii ca si tie iti placve cam aceleasi lucruri si chestii de genu si iti mai zic ceva fa cumva sa fie suparat dar nu pe tine pe un prieten o prietena cineva foarte drag lui dar fara sa isi deie seama si in monentul ala de tristete tu du-te s consoleazal dc ai ceva nelamuriri zi ca iti mai rasp dai fundita te rog?
Nu gresesti daca il intrebi dar fi tu sigura ca si el mai tine la tine, stiu ce vorbesc de exemplu la mine amn2 mai tinem unul la altu dar nu mai putem fi impreuna cauza:barfele si prieteni si daca intre voi mai exista conexiune inseamna ca va mai iubiti reciproc in primul rand daca vrei fa tu primul pas daca vrei sa il faca el convingel~!
Hey...comunicarea e totul. Vrei ca peste cativa ani sa te intrebi: "Ce ar fi fost daca?"
Daca inca mai tii la el, ar trebui sa ii spui ceea ce simti. Il poti invita undeva in oras, la un suc poate. Poti incepe prin a-l privi mai insistent, discutand lucruri banale. Iar apoi ii poti marturisi ca tu inca tii la el, ca inca iti place de el. Vezi cum reactioneaza. Daca te place, de aici va prelua el comanda...
P.S.Nu te teme de respingere! Asa e viata, cu bune si rele! Dar daca nu incerci, daca nu risti, nu vei avea de castigat niciodata! Incercarea moarte n-are!
Mult noroc!
Jeanny22!
Nu gresesti. Incercarea moarte n-are si sperranta ultima moare! Spune-i! N-ai nimic de pierdut!
Daca intr-adevar mai ti la el ar trebui sa ii spui asta...dar doar atat. iar poate el va sti ca suferi si poate se va intampla ceva intre voi. sper. multi suuces
Buna :] pai si eu am avut aceeasi problema. daca baiatul te place si tine la tine vei observa usor. Dar daca tu vrei sa mai fiti impreuna ia'l deoparte si spune-i ce simti pentru. el si ca vrei sa fiti din nou impreuna.Depinde de cine de cine s-a despartt :] sper sa fie totul bine mult succes :] Bye pup
Uite un sfat uitate atenta daca si el tine al tine pentru a fi sigura ca te iubeste si apoi gaseste un m oment singuri si intreaba-l dar sa fi sigura ca si el vrea sau ca te iubeste ca altfel daca nu te iubeste o sa zica nu dar ai grija nu in public baietilor nu le place in public in particular ca?
Pai si ca il iubesc si ca tina la el. doar ca am vazut pe peretele lui o prietene de facebook ca i-o scris ''la multi ani papausa'' si el o stat cu respectiva si l-am intrebat acu intr-o zi ca sta cu ea si o zis ca nu.
Pai daca e "baiatul din vara trecuta" nu mai are rost sa fiti mai mult decat prieteni, eu zic ca inca esti tanara si e prea devreme sa te legi de o singura persoana de acum.sau puteti fi prieteni cu avantaje( cum se spune mai nou)imi pare rau, poate nu ti-am spus ce vrei sa auzi. faza e ca balta are peste numai tu sa ai rabdare sa prinzi
Buna larisa, pana la urma ce vrei sa afle baiatul respectiv ca ti la el sau ca al iubesti?
Eu as zice ca mai intai sa va intalniti...si sa discutati mai deschis. Iti spun asta pentru ca in aceeasi situatie ca si tine am fost si eu. si anul trecut ne-am impacat.acum avem 10 luni impreuna si ne iubim foarte mult
Intreaba.l! L.am intrebat si eu pe unu care am fost vreo 2 luni, dar numai simt nimic pentru el, dar l.am intrebat ca sa stiu, si a zis ca el inca mai tine la mine, nu gresesti cu nimic! nu conteaza daca esti fata si il intrebi toate astea cand un baiat ar trebui, mie nu mi.ar pasa daca i.as cere lu unu prietenia
Andreea151996 întreabă: