Mie imi plac urm. nume de baiat(imi plc semnificatia cat si cum suna):
Stefan=purtatorul cununei invingatorului
Darius=cel care mentine binelui
Iulian
Mihai
Iustin
Gabriel
Ciprian
Eduard
Razvan
Ayan
Roland
Robert
Yannis Sper sa-ti plac Nastere usoara!
Uite un site unde sa te inspiri http://www.nume-copii.ro/
Dar zic ca e mai important sa fie sanatos, numele conteaza mai putin acum, mai ai timp :)
Iti doresc ca bebelusul sa fie frumos si sanatos si sa fii mandra de el.
Take care :)
Cosmin, alex, mihai, sasha, emanuel, madalin, ciprian, claudiu, ionut, vlad, daniel, sorin, gabriel, george, cristi, lucian, luca, florin. Sa-ti traiasca baiatu'
Felicitari in primul rand!
Hmm... stiu o gramada de nume. Daca vrei ceva diferit mi se pare Jay un nume foarte dragut sau Mike (Michael), Jun, Octavian, Christian, Daniel, Ryan, etc. =)
David, stefan, rares, lucian, victor, alexandru, robert, andrei, catalin, tiberiu, ciprian, mihai, tudor, alin, mihai, claudiu, damian, benedict, si cam atat imi plac mie
fundita?
Poti sa ii spui :Robert, Darius, Andrei, Paul, Georgian, Marius, Marian, Mirel, Octavian, Raul, Sergiu, Eduard, Franc. sper sa te ajute sa te decizi
Salut! Fiind tara noastra Romania o tara Crestin Ortodoxa, de ce sa nu ai pui un nume de sfant :) :Mihail, Gabriel/ Gavril, Andrei, Ionut, Alexandru, Adrian, George, Laurentiu, Tiberius, Marian, Nicolae, Madalin, Florin, Vasile [Lica], Matei, Stefan, Cameron, si alte diminutive ale acestora: Mario, Madutz, Florinache, Vasilica, Nicusor, Adi, Alex, Ionel, Lucian suunt milioane de nume : http://www.hugs4kids.com/babynames/a.htm
Orice nume i vei da, cand il vei rosti prima data, va fi cel mai de pret nume din lume, cel mai divin, cea mai importanta semnificatie, pentru ca va fi copilul TAU! Felicitari, sa-ti fie sanatos
Felicitari. Pai, tu si cu fericitul tata veti decide, in primul rand uitati-va la numele parintilor, bunicilor, nasilor, va pot ajuta sa va decideti. Ce nume imi plac mie: Andrei, Antoniu, Bogdan, Cristian, Daniel, Florin, Ioan, Pavel, Petru, samd.
roscaoana întreabă: