Eram în clasa a 4a.Eram mici... colegii mei (baieţii erau nebuuni) Au adus un câine în clasă şi doamna prof. l-a văzut
În cls a 8a (în prezent) doi colegi (fata şi băiat) s-au blocat în baia fetelor. Nu ştiu ce a căutat băiatul acolo A mers profesoara de biologie după ei şi a văzut că era bolcată, a chemat mai mulţi profesori şi au încercat să o deblocheze. Deci toţi colegii s-au râs mai ales eu. După ce au ieşit directoarea i-a întrebat ca ce căutau acolo amândoi ei au început să spună scuze dar adevăratul motiv era că baiatu' vroia să o **** pe fată
Buna seara! pai am chiulit 4 fete de la scoala, ne-am dus la o colega, am taiat o gaina am facut gratar am baut si cate un paharel de must si apoi am venit la ultimile 2 ore ca aveam cu diriginta...ce a iesit va zic in alt episod mentionez ca eram in clasa a X-a eram mari dom'le, cu toate ca eram mari, aceasta mi se pare cea mai frumoasa amintire de care imi aduc aminte cu drag, si rad si copiii mei ce trasnaie a putut sa faca mamicuta lor draga:
Deci.eram prin clasa a4a.Eu proasta ma invarteam ca tampita prin clasa si nu stiu cum, dar i-am dat una unui coleg la OO .A zis ca ma paraste doamnei invatatoare si dupa, fara ca eu sa vad, a venit deodata cand stateam in banca m-a tras de par si m-a bagat sub banca si am scapat de cearta invatatoarei ca am fost chit.
A mai fost o faza anul trecut in clasa a9a cand s-au certat 2 colegi, o fata si un baiat.Nu mai stiu din ce motiv insa stiu ca tipa a aruncat cu scaunu dupa porcu ala, l-a nimerit putin, l-a zgariat la mana si s-a dus la directoare si a inceput sa planga ca l-a batut o fata si ca a aruncat cu scaunu dupa el
Mi-am mai amintit o faza, adica mai multe. Nu sunt doar intamplari de ale mele ci si ale unor prietene si prieteni.
Asa.Mi-a povestit o fosta colega ca s-a dus la o prietena de a ei intr-o seara sa doarma la ea ca parintii tipei nu erau acasa. Fetelor le era foame si nah, ce s-au gandit ele.Sa prajeasca niste carne.Au pus carnea in tigaie, fetele neexperimentate la asa ceva, au lasat carnea pe foc pana s-a ars, s-a inegrit ca(VIRGULA )carbunele.
De parca asta nu ar fi fost de ajuns au inceput sa arunce cu carnea de la balcon ca oricum nu mai aveau ce face cu ea.Si aruncau dupa oameni, pe masinile oamenilor Se trezeau oamenii dimineata cu bucatile de friptura arsa pe capota masinii
Asa.Alta faza a mai fost prin clasa a6a la ora de istorie.Profu il scosese pe unu afara de la ora ca facea scandal si dupa a injceput sa tipe la noi:
--va bat de va ies fulgii!
Toata clasa speriata ca profu era de ala al dracului de afurisit, numa eu cu gura mare:
--da eu n-am fulgi!
Profu ofticat ca i9ndraznisem sa comentez venise la mine sa-mi dea 2 capaca da l-am lasat oleaca sa ma fugareasca prin clasa si dupa aia am iesit afara de la ora.
Tot cu proful de istorie am avut o problema si in clasa a9a ca nu vroiam sa raspund la ora.ma asculta si mi-a pus 3 intrebari si nu am raspuns la niciuna din ele pentru ca nu am vrut.In fine nu conteaza asta.Incepuse profu sa faca misto de mine si nu stiu ce si el, e si el de asta afurisit si nu indraznea nimeni sa-i comenteze da eu m-am enervat ca zicea sa ma duc la scoala speciala pentru muti(avand in vedere ca am si o problema din cauza careia nu vorbesc, logic ca m-am enervat ca m-a atins la punctu sensibil)am inceput sa ma i-au de el :
--Da chiar nu puteti sa-mi pune-ti 2 si gata? Trebuie neaparat sa ma luati la misto?
Nici mama si tata nu imi spun sa ma duc la scoala speciala si imi stiu probleme si dumneavoastra va permiteti sa ma luati asa la misto? Nu aveti niciun drept sa imi tineti mie predica de genul asta.
In fine.toata clasa s-a apucat de ras.Pentru ca nu a fost de ajuns, a2a ora am zis sa-l inregistrez cum urla la ora si m-a prins cu tel in mana pe sub banca si m-a scos afara de la ora, mai era putin si suna de pauza.CAnd m-a scos de la ora il sunasem pe tata sa-i spun vestea si iese profu de la ora:
--Tot cu telefonul? Nu te potolesti deloc.
Eua-i pauza!
--Si in ora mea era tot pauza?
N-am mai zis ca imi daduse fazanu
La scoala mi s-au intamplat multe multe lucruri.
Scz pentru aia cu friptura ca nu are legatura cu scoala da' chiar n-am putut sa ma abtin.
Eram astazi la ora de tehnologie si eu stau in prima banca cu colega mea
Venise o vreme cu plictiseaala asa ca am bagat castile la telefon in ureche si am dat muzica la maxim [ nu se auzea pana la catedra dar cei de langa mine auzeau] era melodia spike- scandal si in spatele meu am o colega care taicasu mare e lautar si ea asculta numai manele...si am avut doar o casca bagata si o aud pe gabitza [colega din spate] cantand pe un ton de manele ce se auzea in melodia mea dar lalait ca menelele alea si mai si batea din palme {profa fiind in spatele clasei}
Dar avea o voce de muream de ras si de astazi nu`mai manele mi-a cantat in cap
Eu cu colega mea de banca eram rosii la fata de ras... Dar faza cea mai tare e ca profa se uita la ea si ea continua sa cante si sa dea din palme
Cea mai amuzanta faza din viata mea : Eram la ora de romana stateam in prima banca langa calorifer, era iarna afara, profa avea o voce asa frumoasa linistitoare si povestea( nu imi aduc aminte despre ce) si cum stateam eu sa o ascult am pus capul pe banca si am adormit la ora. eram si la caldura
A doua intamplare fericita si amuzanta : Eram la ora de sport prin clasa a 7 si nu puteam sa sar "capra"(acel aparat de la sport), profu i-a spus unui baiat mai inalt sa sea aplecat sa sar si eu. faza tare a fost ca mi-am luat elan si am cazut peste baiat saracul m-am facut de ras in toata clasa adica eram cea mai buna din clasa la gimnasitca si la sarit capra nu ))
Eram la ora de desen. eu si colega mea desenam. la un moment dat am inceput sa ne tachinam k de obicei.(nu ne putem abtine ) si zice ea:Anca, ce excitanta esti! deci era cat pe-aci sa pic pe jos de ras, si cum profa e cam nesanatoasa, era sa iau un 2 colega voia sa zica de fapt "incitanta" deci ora aia a fost memorabila. si alta data, la ora de muzica, cu aceeasi colega in banca. colega si o alta colega discutau in ora. proful le intreaba: dar de ce vorbiti? colega mea de banca spune "de-aia" si da-i ras in toata clasa si profu a schitat un zambet
Eram la ora de mate. Perry (porecla data de elevi profului) intra in clasa si incepe sa ne explice teoreme de paralelism. Macaie si macaie si noi radeam si radeam ala macaia, noi radeam. Mai zicea ceva. noi morti de ras. Pana la urma ne intreaba.Ma` de ce radeti? Si noi ne intoarcem toti cu spatele si ne bufneste iar rasu. Si Dan(colegutsu meu ) Domn` profesor.prohapu` ))))))))bufnindune iar un ras demential... )))))))))))))))))) deci cea mai tare ora de matee )))))))))
In ora de fizica colega mea "si-a pierdut " abonamentul si am plecat noi de la ora si pana la si 45 nu am venit (la si 50 se suna) si ne intreaba profesoara ca nu l'am gasit si zicem noi un nuuu lung... dupa acea ii spune la colega sa si-l caute in ghiozdan...nici nu pune bine mana in ghiozdan ca la si gasit. Faza tare e ca nici nu le-a pierdut!
Cea mai tare intamplare a fost in clasa 11a. un coleg mai nebun avea chef sa ii faca o faza naspa unei profe de geogra din scl. nebunu a cumparat un sarpe dela petshop si l-a adus la scl a chemat-o pe profa in clasa zicandu-i ca are o specie rara de nu stiu ce floarea lu peste. cand a venit aia a dat drumu al sarpe prin clasa. profa era sa sara pe geam fetele din clasa s-au pishat pe ele,, dupa cateva minute l-a dus al directiune si a zis sa ia si sarpele. colegu l-a luat de coada si cobora pe scari tragandu-l dupa el. toti de pe hol zburau. pizdele uralu parca erau la nastere... cand a vazut directoarea era sa moara de inima si l-a iertat. a zis ca e cea mai tare glm posibil insa nu a scapat de un "Set" de la taicaso... saracu. i-a rup fashu)))
Eram prin clasa a 5 si un coleg de-al meu a vazut un catelus si la bagat in geanta.Incepe ora, trece vreo 10 min si incepe cainele sa schiolalaie, eu si ady radeam de ne pisam pe noi.mai trece vreo3-4 min si iar se aude, in fine trece ora si vine pauza cainele a inceput sa schioalalaie tare, la scot ady din geanta si ne jucam cu totii cu cainele si intre timp vine diriga si profa de mate care mai era si directoare pe deasupra.Pt ca era iarna am pus 2 geci peste catel si ne-am pus in banci. Diriga vede ca se misca gecile si intreaba daca e vreun copil aclo si deodata iese cainele de acolo si se duce fix la diriga se foieste pe acolo si se pisa pe piciorul ei (toata clasa redeam ca nu mai aveam aer) Diriga a intrebat cine a adus cainele si la pus sa-l duca de unde laa luat si i-a pus un 4 la purtare.
Eram prin clasa a 5 si un coleg de-al meu a vazut un catelus si la bagat in geanta.Incepe ora, trece vreo 10 min si incepe cainele sa schiolalaie, eu si Ady radeam de ne pisam pe noiMai trece vreo3-4 min si iar se aude, in fine trece ora si vine pauza cainele a inceput sa schioalalaie tare, la scos ady din geanta si ne jucam cu totii cu cainele si intre timp vine diriga si profa de mate care mai era si directoare pe deasupra.Pentru ca era iarna am pus 2 geci peste catel si ne-am pus in banci. Diriga vede ca se misca gecile si intreaba daca e vreun copil aclo si deodata iese cainele de acolo si se duce fix la diriga se foieste pe acolo si se pisa pe piciorul ei (toata clasa redeam ca nu mai aveam aer). Diriga a intrebat cine a adus cainele si la pus sa-l duca de unde laa luat si i-a pus un 4 la purtare.
Fica mea merge intro excursie cu clasa.Se simteau foarte bine. Au fost cu vaporul pe urma la ZOO si intr-un parc sa faca poze diriginta lor. Diriginta il pune pe un coleg de-al lui sa stea pe jos ca era prea inalt, dar din greseala s-a asezat pe un musuroi de funici. Speriat a inceput sa tipe spunand:-Ajutor! Ma manaca furnicile. Ajutor! ....colegi ficei mele au inceput sa rada de se pisau pe ei de ras.
Pana la urma se ridica se sterge si usor usor incepe sa isi revina. Fata mea fiind buna la uflet a incetat din ras si l-a ajutat sa isi revina insa dupa acea intamplare poza cu el speriat de furnici a ajuns nu stiu cum prin toata scoala.
Lov3AndHat3 întreabă:
gratii întreabă: