La mulți ani! Îmi cer mii de scuze că trebuie să vă deranjez dar am nevoie de ajutorul vostru. De la o vreme eu îmi văd de treaba mea dar cu toate acestea oamenii tot îmi reproșează că greșesc...? (mai mult)
Am reușit până la urmă să rămân însărcinată din câte știți din întrebarile anterioare am avut ceva probleme și nu am putut rămâne acum am un bebe care peste 2 săptămâni o să împlinească...? (mai mult)
Am împlinit 20 de ani în Octombrie iar acum 4 luni am cunoscut un băiat cu care am o relație acum 3 zile ma cerut în căsătorie încă nu am dat un răspuns și i- am spus că o să mă mai gândesc...? (mai mult)
Din câte am povestit în întrebarea anterioară nu am o relație tocmai bună cu soțul meu suntem căsătoriți de 2 ani eu am 25 de ani știți din întrebarea anterioară că el atunci când vine ...? (mai mult)
Am născut acum 6 luni un bebe perfect sănătos o fetiță dar unele persoane cum e soacra mea tot încearca să mă învețe cum să culc copilul etc ea nu ma plăcut de la început de când m- am căsătorit...? (mai mult)
Buna, locuiesc în Germania, am 39 de săptămâni și sunt aproape de naștere. Nu am asigurare sau ameldung, in schimb soțul meu are asigurare la Barmer și acum 2 săptămâni am trimis email la...? (mai mult)
Bună! Mă numesc Miruna am 15 ani şi locuiesc la bunici, iar verisoara mea mă amenință cu bataia şi stau mereu cu frică din cauza ei, ieri m- a pus sa imi fac temele de dimineață şi eu am zis...? (mai mult)
Sunt căsătorită de 2 ani cu soțul meu adevărul e că l- am răsfățat mult în acești 2 ani de căsătorie mereu când vine de la munca obosit îi zic sa se odihnească, îl aștept cu mâncare...? (mai mult)
Buna seara, am o problema de familie, mama mea ma acuza ca am luat bani din casa fara sa o intreb dar adevarul este ca nu am luat niciun ban si nu stiu unde isi tine ea bani iar asta nu ma intereseaza...? (mai mult)
Tatal meu ma tot jigneste si nu se opreste. Recent a inceput sa spuna ca daca imi da un pumn in cap nu ma reinvie nici dumnezeu (se crede foarte religios). Cum pot sa l fac sa se opreasca? Am note bune...? (mai mult)
Salut, daca prietena mi- a refuzat cererea in casatorie desi nu mi- a dat niciun semn inainte ce ar trebui sa fac mai departe? Sa continui relatia fara sa o mai cer vreodata? Sa mai incerc peste un timp...? (mai mult)
Bună seara, am găsit și eu acest loc văd că sunteți mulți. Poate mă puteți ajuta și pe mine cu ceva recomandări. Caut o persoana pentru o relație serioasă. Dacă știți vreun site pentru...? (mai mult)
E normal ca iubita ta înainte cu o luna sa se posteze cu tine peste tot și acum sa nu mai vrea sa se posteze cu tine?
Salutare la toată lumea si sarbatori frumoase! Vorbesc cu o fata de 35 de ani de cam 4 săptămâni, eu având 29. Diferența mare sau nu asta e discutabil. Ne intelegeam super bine chiar prea bine...? (mai mult)
Bubă, vreau să vă cer o părere despre următoarea situație eu vorbesc cu un băiat de aproape 2 luni pe messager și ne am întâlnit doar de 2 ori, a doua oară când ne- am văzut sa întumplat...? (mai mult)
Bună TPU, Vreau să întreb, fiica nașei mele in ce s-ar categoriza? _. Adică, sub ce nume ar pica, că nu îmi vine nimic in minte la cum ar fi denumirea.
Buna seara, pe 30 noiembrie a fost ziua mea de nume si pe 9 decembrie de nastere iar fata cu care sunt intr- o cunoastere nici nu m- a bagat in seama. Doar de sfantul Andrei am primit un mesaj sec pe...? (mai mult)
Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
Faceti parte dintr-o gasca de fete?
Bună ziua, dacă am lucrat timp de 3 luni ca bona fără contract la o familie și familia accea mai are sa îmi dea 83 de milioane și astăzi când mi-am cerut banii,mau blocat, pot face ceva.
Bună seara, dacă pe hotărârea de la judecător scrie autoritatea părintească exercitată de comun acord de ambii părinți și eu n- am drept de vizita că nu scrie nimic de vizită, pot lua și...? (mai mult)
Bună ziua, tatăl meu a decedat acum 2 luni și aș vrea să îi deblochez telefonul doar că nu mai știu pinul lui. Există vreo șansă să mă duc cu telefonul la cineva să îl deblocheze fără...? (mai mult)
Lucrez la un restaurant şi acum ceva timp erau 2 baieți la masă şi unul din ei m- a intrebat cum mă cheamă si eu am mințit că mă cheamă Alexandra, la care colegul meu de muncă a zis "dar nu...? (mai mult)
Bună, deci eu vorbesc cu un băiat de o lună pe messager care e plecat în Germania chestia e că a fost ziua mea de naștere pe 6 decembrie și el mi- a zis atunci că el mi ar trimite niște banii...? (mai mult)
De ce sunt așa spurcate unele neamuri? Soțul meu și- a ajutat familia mereu, a muncit pentru ei, i- a ajutat cu bani etc. și nu le- a cerut înapoi nimic. Familia lui s- a dezbinat, fiecare în...? (mai mult)
Cum să ghidezi o relație pe măsură ce avansează?
Salut, am și eu o situație și chiar nu știu cum să o iau. Suntem împreună de 3 ani, amândoi studenți. Eu am norocul să stau singur în apartamentul fratelui meu, deci am casa liberă, iar...? (mai mult)
Bună, am nevoie de păreri din partea voastră. Sunt cu iubitul meu de un an de zile împreună locuim împreună tot de un an. La început am avut relații intime de 2/3 ori pe săptămână apoi s-...? (mai mult)
Vreau păreri sincere.O femeie care întâi fuge de la unu care o bate, o înjosește, da de altul cu care sta 5 luni apoi se întoarce să zicem așa la "bătaie". Poate fi considerat că greșește?
Am o problema și nu știu cum să interpretez situația. Flirtez cu colega de munca de ceva timp dar fara sa ne întâlnim fizic decât la munca și atât, in schimb ne scriam aproape zilnic, dar de vreo...? (mai mult)
Daca sotul tau s- ar duce la medic cu alta femeie, te- ar deranja ca nu te- a anuntat? In contextul in care este in alt oras pt.cateva zile si eu i- am spus de 2 zile sa se duca la urgenta sa spanul...? (mai mult)
Dacă îmi arunc verigheta în coșul cu gunoi ar fi o glumă frumoasă? Sau i-au bătaie?
Poți avea iubită fără permis de conducere? Nu am permis și nici nu vreau să dau.
Astazi este ziua pentru eliminarea violentei impotriva femeilor. Intrebarea mea este cum se poate elimina violenta din moment ce ele aleg astfel de persoane? Un exemplu e chiar la mine in bloc unde un...? (mai mult)
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Nu vreau sa dau multe detalii fiindca ar fi multe de spus am nevoie doar de un raspuns daca se poate va rog. Avand in vedere ca am 18 ani, ma pot muta la iubitul meu fara...? (mai mult)
Bunaa.Am o intrebare.Am 18 ani si vreau sa ma mut la iubitul meu de 21 de ani. Avem 3 ani impreuna si ai mei nu il accepta de nici o culoare. Vreau doar sa ma asigur.Acum ca am 18 ani nu ma poate obliga...? (mai mult)
Eu cred că e mai ușor să îți faci o relație ca femeie decât ca bărbat. Ca bărbat trebuie să ai casă, mașină, serviciu bun, sixpack. Dacă ești femeie și ai 100kg și lucrezi la Profi,...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema cu un vecin, cred ca e poponar. Cum ar trebui sa il fac sa vrea sa se mute din bloc? Credeti ca daca as spune celorlalti vecini despre secretul lui ar pleca? Se imbraca foarte...? (mai mult)
Buna! Am o situatie careia nu- i gasesc explicatie. Pentru context. Eu si cu baiatul asta am fost impreuna 4 ani. Am fost unul pentru celalalt prima iubire si prima relatie. Dupa 2 ani de relatie ne- ...? (mai mult)
Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?
Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
Salut. Nu vreau ca nimeni sa aiba ura pe fratele meu! Intrebarea pe care o voi adresa nu va insemna ca il urasc! Dar de la un timp chiar ma macina un gand ca EL ma uraste pe mine, parca de odata s- a ...? (mai mult)
Cat timp din vacanta de vara a copiilor credeti ca un parinte neimplicat SI cu trecut violent ar trebui sa primeasca prin judecata? Ma intereseaza o cantitate de timp, nu neaparat in sens juridic, ci...? (mai mult)
In cazul in care o ruda toxica si narcisista (de exemplu, un parinte sau un fost sot) traieste relativ aproape de tine, ai prefera sa te muti departe, unde stii ca nu vei mai da ochii cu aceasta si ...? (mai mult)
Sunt de câteva luni, cam din februarie cu un bărbat, îl iubesc nu pot sa zic că nu, m- am despărțit din februarie de fostul meu, poveste lungă, și mai nou locuiesc mai tot timpul la bărbatul...? (mai mult)
Mai exista fete/femei loiale in 2025?
Ce părere aveți despre o mamă care își sprijină fiica să urmeze talentul la muzică doar dacă întră la o universitate renumita? Deci impune condiții
Buna seara, sper ca ma puteti ajuta cu un sfat va rog frumos. Am cunoscut o fata acum un an si jumatate, la inceput am simtit ca e tot ce imi doresc pe lumea asta, ea a mai fost casatorita impinsa la...? (mai mult)
Salutare tuturor, am fost cu o fata 10 ani si pe 5:10:2025 am facut nunta si la 2 saptamani dupa nunta îmi zice ca nu ne mai întelegem si ca între noi nu a fost iubire desi am fost acolo tot timpul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Lucia570 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!