Am vazut destula cearta si bataie intre parinti, dupa ce am crescut am incercat sa gasesc o partenera, nu am gasit dar am nimerit numai din alea de prost gust & intr-un final am decis sa raman asa cum m-am nascut fara femeie, asteptand sa pun mana pe un robot sexual in forma de femeie cand va fi disponibil in 10 - 20 de ani. Sistemul informatic e mai prietenos cu omul fata de om vs om care isi face rau intre el.
Uite eu am avut probleme cu ambii frati si am temere in a-mi intemeia o familie pentru ca nu vreau ca viitorii meri copii sa treaca prin ce am trecut eu
Sunt cazuri și cazuri. Cunosc o doamnă care e acum mamă a 4 copii și bunică și are o familie model. Chiar dacă în copilăria ei a avut parte doar de necaz la capitolul ăsta (neglijată acasă, apoi dată la casă de copii, luată de o familie în care n-a fost tratată bine etc).
Probabil că în situații de genul ăsta, dacă încerci să fii pentru alții persoana care ți-a lipsit ție, găsești o menire în viață și o sursă de satisfacție. Poate că cel mai bun mod de a te „răzbuna" pentru prima parte a vieții pe care trebuie să o lași în urmă.