| ////////////// a întrebat:

Cit de mult ati suferit din DRAGOSTE, si de ce, ce ati gresit in precedentele relatii, si nu ati mai dori sa faceti acea greseala?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mult dar nu suficient.La trecut nu mai mai gandesc atat de mult cum o faceam inainte pentru ca regretele ma vor opri sa continui.Si detest sa stau pe loc.Mai am inca multe lucruri de invatathappy

| JeSa a răspuns:

Eram f. orgolioasă, şi cei apropiaţi mă acuzau că îmi plăcea să mi-l ţin sub papuc, pe fostul...eh, adevărul e pe undeva la mijloctonguehappy(aici, îmi era suferinţa, că îşi băga nasul lumeatongue)
Oricum, în viaţă din propriile greşeli se învaţă!winking

| monyk a răspuns:

Buna, am suferit foarte mult din cauza unui singur baiat, soarta a facut ca noi sa fim si acum impreuna desi mi-a adus multa suferinta am preferat sa uit, de fapt sa iert ca de uitat nu pot, am decis sa o luam de la inceput si chiar ne intelegem bine acumhappy...greseala mea in relatia cu el a fost poate faptul ca l-am iubit prea mult, mult prea mult decat trebuia, recunosc ca devenisem la un moment dat obsedata de el si ii aratam ca il iubesc si el a profitat de iubirea care ii purtam, stia ca il iubesc prea mult... o alta greseala a fost ca m-am lasat umilita de multe ori.Nu spun ca nu am gresit eu deloc dar greseam numai din iubire, incercam sa il fac fericit si tot eu am avut de suferit, acum din fericire totul e bine.

| gemeni6226 a răspuns:

Nu cred ca am gresit vreodata am pus pasiune in relatie atita timp cit a durat a fost frumos.Nu as schimba nimic totul a fost bine asa cum era.Doar in deciziile mele financiare as fi mai precauta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am suferit foarte mult, insa cand esti sincer si iti recunosti greseala(normal, depinde de greseala), treci mai usor de depresie chiar impreuna cu persoana careia i-ai gresit...Eu am ramas prietena cu fostul iubit, asadar suntem amandoi firi foarte intelegatoare, ce s-a intamplat nu ne-a schimbat f mult, am invatat impreuna cate ceva din greseli ceea ce ne face sa devenim mult mai puternici si increzatori pe zi ce trece.Ne intelegem bine si acum, insa doar ca prieteni, eu am ramas cu teama profunda de a nu gresi iar, acumulata din greseala mea proprie.Insa timpul vindeca durerile sufletesti si-mi va da increderea in mine care mi-a lipsit dintotdeauna.

| bebe_7951 a răspuns:

Suferinta? Din dragoste? Nu stiu ce esti baiat sau fata dar asta conteaza mai putin as vrea insa sa-ti spun ca am 35 de ani si crede-ma am luat la lovituri in plex ca nu mai pot tine garda sus. Incept sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa imi este trsaseul prin viata; sa ma nasc sa traiesc si sa mor singur. Dupa 2 -3 ani incare doar la wc nu mergeam impreuna mi-a spus intr-o zi:m-am hotarat sa placam in Italia, in Romania nu rezolvam nimic. Bineanteles ca am tot incercat sa-i explic ca f multa lume vine acasa din Italia si noi plecam? ce o sa facem acolo? Daca pleci fara mine poti considera ca totul s-a terminat, stii ce a facut? sunt sigur ca stii raspunsul.GRESEALA? Miam promis sa-mi iubesc si sa-mi respect jumatatea ca pe ochii din cap, aici cred ca am gresit, doar ca acum,,,, vezi tu,,,? Daca te intepi intr-un spin, ce faci? Tai toti trandafirii?