Cit de prosti trebuie sa fie oamenii sa accepte roluri de judecatori in cazul asta? Barbatul ala nu e prost.Chestiile alea se simt inca inainte de a afla multimea.Problema este ca el poate vrea sa tina copiii impreuna.Ce interes mai umanitar ca asta vrei? De a tine doi oameni care s-au trezit unul cu altul, impreuna pina la o virsta cind se vor hotari singuri?
Inseamna ca acel barbat Nu poate sa ai ofere ce isi doreste acea femeie,adica dragoste,afectiune, mijloace materiale de trai, afectiune si atentie copiilor ei si nu realizeaza ca este cap de famile si are niste indatoriri fata de ea, adesea este alcolic, risipitor, fumator etc.
Am uitat sa dau mai multe detalii ca nu bea nu fumeaza si mai ales cei doi se cunosc din start ce este fiecare! Lasa ma cu chestii de astea doar pretexte si atita tot ce naiba,! Vorbim despre o familie formata dintr un prost o proasta care stie ce si a luat linga ea si atit! Dar despre lupta care defpat trebuie sa lupte amandoi sa le fie bine ca de aceea sunt doi? Nu? ok Barbatul este /Capul familiei dar eu cred ca in secolulul care traim lucrurile sau mai schimbat un pic numai traim in Copaci? Sau mentalitatea a ramas la fel ca in epocii de piatra cind traiam in pesteri si copaci? Oare tot asa am ramas unii dintre noi cu acea mentalitate in care doar sotul trebuie sa lupte pentru a intretine o familie? Ce viata este aceea in care doar barbatul trebuie sa lupte pentru fericirea celor doi? Pentru familie!? Deci Domn..travel mai gandeste un pic si pe urma mai revino cu un raspuns dar mai amplu secolulului in care traim ok?
Prost nu e. Tu ai putea sa ierti pe cineva care ti-a gresit? Nu ma refer la cazul de care ai spus tu ci in general. Cred ca nu ai putea sa ierti pe nimeni asa ca nu ai cum sa intelegi.
Este ca si cum ai avea o curva care nu iti cere bani Deci nu e el chiar asa de prost
Nu e neaparat vorba de prostie. Poate vrea doar sa nu-i faca pe copii sa sufere din cauza separarii celor doi parinti.
Ok si copii trebuie sa suporte o mama care doar mama nu o mai poti numii numele de mama este al acelei femie care se lupta pentru fericirea ei si a copiilor ei in familie! O Femeie care se marita din dragoste si asteapta Totul de la sotul ei ajunge unde ajjunge! Ce Educatie poate poate oferii o astfel de mama copiilor ei? Acum scuza ma dar iti pot da exemplu cum pot ajunge astfel de copii ii poti vedea peste tot pe strada ii recunosti imediat! ii vezi la tv ii vezi cum mor din cauza supra dozelor de droguri ii vezi cum isi arunc proprii copii la ghena de gunoi! smd
Nu. Nu ar trebui, dar daca asta le-a fost soarta... Supradoze si copii la ghena de gunoi, sunt cazuri intalnite cel mai des la noi in tara, nu cred ca putem noi scapa de ele. Sunt si alte motive pentru care se intampla toate aceste lucruri, nu doar acesta.
Nu este vorba de prostie, te-ai aruncat prea mult sa judeci.
In primul rand este vorba de iubire, iar o familie, cere sacrificii si iertare, apoi avand cei doi copii care fara ambii parinti, pot sa aiba un dezechilibru, prin urmare omul constiend fiind prin ce pot sa treaca cei doi copii, a preferat sa indure.
Cat despre educatia celor doi copii, si despre ce face "mama" e de preferat sa nu ridici Crucea peste ea si s-o judeci.
Cred,ca doreste cu orce pret sa-si tina familia aprape.nu e prost, gandeste-te putin unde vor ramane cei 2 copii daca ajung la divort
anonim_4396 întreabă: