Pentru început le zice "ţigani" şi nu denumirea aia surogat.
Sunt contra denumirii de rromi! Asta da!
Cât despre ei ca naţie, ca etnie, nu am nimic cu ei atâta vreme cât nu mă incomodează. Aşadar, nici pro nici contra ci indiferent.
La naiba în cap poate să-ţi dea şi un român, fii fără grijă.
Salut!
Sunt impotriva romilor puturosi care prefera sa fure sau sa cerseasca doar pentru ca nu au chef sa munceasca.
Ţigani, nu rromi. Imbecili am fost de i-am lăsat să folosească numele ăla. Eu doresc să se facă săpun din toţi.
Nu e vorba de rasism, din partea mea pot sa stea la noi DOAR DACA ar fi si ei mai emancipati, mai educati, mai spalati, mai cu bun simt si sa renunte naibii la poluarea fonica, si anume "manea". Daca nu sunt in stare de asa ceva...atunci sa se intoarca in Africa de unde au venit. Mi-e rusine de propria mea natie pentru ca romanii sunt confundati cu rromii in strainatate 70% din cazuri.Cand aude un strain, chiar si pe internet de Romania, primele doua cuvinte pe care le auzi de la el "dracula, gypsies".
Cel mai rau e ca in loc sa ii ajutam sa fie ca noi, sa ii educam, noi ne luam dupa ei si ne prostim cu manele, pitzipoance si altele.
Subscriu la ceea ce a spus miumiu.
E o intrebare care pune sub semnul intrebarii capacitatea noastra de intelege esenta noastra ca fiinte umane. Poti fi pro sau contra unui comportament, unei mentalitati.Nu poti fi impotriva existentei unei fiinte umane.Nu e dreptul nostru sa fim impotriva cuiva doar pentru ca s-a nascut rrom, evreu sau mai stiu eu ce. Ceea ce face o persoana poate fi in schimb pus sub semnul inrebarii si te asigur ca toti ne asemanam, putem fi buni sau rai.
Rromi? Nu urasc, deci pro. N-am nimic cu nimeni, nu e vorba ca-s rromi sau romani e vorba de Om.Cunosc multi rromi care sunt niste oamenii extraordinari, au fiecare serviciul lor, nu fura nu inseala.Traiesc cum o face un om normal. Daca-as fi alta natie as fi contra romanilor! Si cred ca stie toata lumea de ce.Macar sti ca (majoritatea)tiganilor te fura, te bate, te inseala, dar la romani astia nu fac acelasi lucru? Numai ca o fac intr-un mod mai "decent".
PS:astia cu contra, sa nu-mi sariti in cap
Conteaza calitatea omului, nu ma intereseaza nici culoarea nici etnia. Nu exista padure fara uscaturi...
Contra.ne fac de rusine sunt niste imbecili, da bine mai sunt si cativa buni dar prea putini.eu i-am lua pe toti i-as duce pe o insula si i-as lasa acolo sa se inmulteasca ca furnicile.treaba lor.asa ar fi cel mai bine.
Eu nu am nimic cu nimeni atata timp cat persoana este corecta! Precum se vede si romanii injura si englezii omoara si germani mint, dar la noi in Romania "pestele de la cap se impute"uitati-va cine conduce tara
Pro.
pana la urma urmelor si ei oameni la fel ca noi.
sunt pro atata timp cat nu fura.
Pro.
Au stilul lor de a trai viata, de o intelege. Faptul ca-l pun in aplicatie si actioneaza fara sa gandeasca(de cele mai multe ori) nu le rapeste din drepturile de a fi oameni.
Ca fura sau nu, vorbesc ca pe camp si multe alte lucruri, criteriile de catalogare sunt aceleasi ca la romani: interactionez cu cine am ceva in comun, restul nu ma priveste.
Sunt contra! Pentru că rromii sunt niște animale infecte, nu au bun simț, le place să fure.În plus, urăsc muzica lor. Urăsc palatele lor hidoase cu turnulețe.
Eu nu ii agreez pentru ca sunt mai bronzati decat mine ci pentru ca fura. Daca invatau, munceau ca orice om, totul era bine. Oricum, nici unii romani nu sunt mai brezi.
anonim_4396 întreabă: