anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Citeste asta...
Am nevoie de ajutorul vostru.
De ceva timp, cam 3 saptamani, incerc sa imi fac o relatie.
Fata are 16 ani eu 17
Am mai fost impreuna in clasele mici... dar nu stiu, atunci cred ca era altceva...
Nu prea ne-am mai intalnim de mult, nu prea mai vorbim...
Nici nu am avut cand, ea este la acelasi liceu cu mine dar eu sunt a 10 a B iar ea a 10 a A!
Cam acum 3 saptamani am inceput sa vorbesc cu ea, am luat-o usor usor si pana la urma i-am spus ca vreau o relatie cu ea. (Pe mess)
Atunci nu a spus nimic doar radea laughing
Peste cateva zile cand ne-am intalnit, am vorbit dar nu cine stie ce.
Nu dadea semne ca vrea o relatie, oricum si eu am ezitat mult!
Imi da tot felul de motive, motive pe care le-a schimbat de zeci de mii de ori pana acum!
Am vorbit de mai multe ori si nu vrea, nu vrea si nu vrea.
Problema mea nu este asta ca nu vrea ea!
Problema mea e cam asa:
Eu inca din clasele mici am fost un baiat timid si retras si cuminte, chiar prea cuminte incat am ajuns bataia de joc a unora dintre colegi!
Prin clasele 4 5 6 nu mai stiu exact
Am fost impreuna, dar am fost doar cu numele, eram prea timid sa fac ceva!
Ea cred ca inca ma stie asa (un timid pampalau)!
Si inca multe lucruri rele si aiurea pe care ea le crede!
Ieri i-am trimis un mesaj in care i-am spus ce simt eu acum, iar ea mi-a spus ca nu sunt eu ala, ca nu ma vede pe mine in randurile acelea, ca am copiat de pe google.
Dar tot ce era scris acolo era din inima si mintea mea!
Litera cu litera, cuvant cu cuvant, totul era scris de mine!
Mi-a spus ca ma cunoaste, dar e clar ca nu e asa!
Probabil ma crede un copil imatur, un pampalau care nu ii poate oferi nimic!
Dar asta nu e asa m-am schimbat enorm in tot acest timp si inca pot sa schimb multe pentru ea!
Totusi, ea nu vede asta si nici macar nu ma lasa sa ii arat asta
Nu ma lasa sa ii arat cine sunt cu adevarat pentru ca ea crede ca deja stie.
Nu stiu, nu stiu cum sa o fac sa vada asta, nu stiu cum sa o fac sa vina undeva sa vorbim, nu stiu!
Nu pot sa o las asa, nu pot sa o las pana nu afla cum sunt cu adevarat!
Si abia apoi daca nu ii place cred ca as putea sa o las!
Asa nu, am prea multe de spus, am prea multe pe suflet!
Nu vrea nici macar sa ma faca sa nu imi mai doresc asta!
Am ajuns sa ma rog de ea sa ma scape de de treaba asta!
Nu vrea nici asa nici asa!
Crede ca daca ma lasa asa, timpul o sa ma vindece, dar nu e asa, gandurile se inmultesc pe zi ce trece, pe zi ce trece e din ce in ce mai rau...

Răspuns Câştigător
| Xelon a răspuns:

OK,iti spun eu,dar trebuie sa ma asculti,in primul rand gata cu declaratile de dragoste(cel putin o perioada),deja stie ca o placi,nu mai are rost sa ii tot repeti asta,problema la tine este ca ii mananci din palma,niciodata oricat de tare ai fi indragostit de o fata nu trebuie sa ii arati ca esti mort dupa ea,ea trebuie sa stie ca esti atras de ea nimic mai mult,din pacate pentru. tine tu ai avut deja grija sa ii arati ca esti topit dupa ea, o sa fie greu sa ii schimbi ideea asta din cap, in primul rand nu mai fi mereu la dispozitia ei, adica nu ii raspunde imediat las-o sa isi puna anumite intrebari, nu ii asculta toate povestile de caca.t adica daca se apuca sa iti povesteasca ceea ce a facut prietena surori mamei ei, i-o tai direct si ii spui "auzi, ma doare fix in 14 de ceea ce facut aia" stai linistit ca nu o sa se supere,mai dai chiar si cate un seen din cand in cand,dar nu exagera cu asta,cand te intalnesti cu ea,nu ezita sa mai faci putin misto pe seama ei(dar nu exagera),de exemplu daca vezi ca si-a facut o coafura noua poti sa ii spui ceva de genu"Imi place freza ta,exact asa purta si bunica mea cand s-a pensionat",trebuie sa faci asta in spirit de gluma si cu o atitudine relaxata si in final,trebuie sa incerci sa o faci geloasa, incearca sa o faci geloasa cu o tipa la care stii ca ai sanse sau cel putin care e dispusa sa vorbeasca cu tine, daca iti iese asta ai grija sa nu isi deie seama ca vrei sa o faci doar geloasa, orgoliul feminin e imens cand o sa vada ca incepi sa ii acorzi atentie si unei alte fete o sa faca spume, iar daca o sa te ia la intrebari, ca de ce vorbesti cu alta fata, inseamna ca deja ai reusit sa o aduci in punctul in care voiai.
Bafta si tine minte ca atitudinea unui barbat e principalul lui atu.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Are 16 ani, e o pustoiaca imatura si fitoasa, nu trebuie sa pui atata suflet. Nu e ca si cum ar fi la varsta la care sa poata avea o relatie serioasa, deocamdata cel mult poate avea mici flirturi fara valoare.
Disperarea ta o va alunga, nimeni nu este nebun sa se incurce cu o persoana disperata. Asta tine minte pentru toata viata, daca vreodata vei fi disperat legat de o relatie, ai pierdut definitiv posibilitatea de a cuceri fata. Iar daca vreo fata va fi disperata dupa tine, fugi cat te tin picioarele, este reteta sigura pentru nefericire.

| AlexSandu17 a răspuns:

Nu prea ai avea ce sa faci. Fata se vede ca nu are niciun interes. E posibil ca ea sa fie atrasa deja de altcineva si asta sa fie motivul principal pentru care se poarta asa.
Asa e, nu te cunoaste cu adevarat, are doar senzatia ca o face, dar las-o sa te cunoasca treptat. Nu mai aduci vorba de vreo relatie, pur si simplu vorbiti, fiti prieteni, asa va avea ocazia sa te cunoasca. Cand crezi ca a vazut deja cine esti cu adevarat, poti relua discutia despre o viitoare relatie. Daca nici atunci nu vrea, atunci ea pierde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primul sfat: nu va mai contactati virtual, eventual scrie o scrisoare, o sa fie surprinsa. Cel mai bine sa vorbiti fata catre fata, asa nu se poate ascunde. Al doilea sfat: daca ai discutat cu ea deja si nu accepta, nu mai forta situatia, vorbeste cu alta fete, amical. Legat de gandurile tale, tine-ti minea ocupata si o sa dispara. Oricum imaginatia este probabil unul dintre cele mai daunatoare vicii, totul poate fi diferit in doua secunde. Bafta.

| SimonaBubu a răspuns:

Nu o mai baga in seama sa vezi cum vine ea singură la tine.