Buna Anda,
Sunt 2 lucruri pe care le poti face. Sa ai rabdare cu mama ta si poate sa ii spui ca ti-ai dat seama ca vorbeste cu cineva din afara. Asta e clar ca are o relatie extraconjugala si e foarte greu sa renunte la ea. In acelasi timp poti sa-i spui ca o iubesti asa cum este si nu te vei duce sa o pari mai departe. Spune-i ca doar vrei sa o asculti si impreuna poate reusiti sa treceti peste.
Al doilea lucru ce ti-as sugera e sa vorbesti cu tatal tau dar sa nu-i spui nimic de acel barbat sau mesaje. Spune-i doar ca mama ta plange si ca nu se simte bine si daca poate sa discute mai mult cu ea. Poate va reusi sa-si ia o zi 2 concediu si sa mearga undeva ei impreuna si sa discute.
Nu iti lua responsabilitatile lor pe umerii tai sau sa te invinuiesti ca nu ai nici o vina. Ce trebuie sa faci e sa incerci sa fii suport pentru parintii tai, adica pe mama sa ii oferi dragoste printr-o imbratisare sau un cadou cu un biletel te iubesc. Iar cu tatal sa discuti si sa-i spui ca mama nu se simte prea bine si crezi ca ar avea nevoie de el putin mai mult.
Sper sa ai pace si liniste
Poate ii simte lipsa fff mult tatalui tau si ii este pur si simplu greu sa aiba grija si de casa si de tine atat timp cat este plecat.Sau poate a aflat ceva despre tatal tau...dar oricum eu zic sa nu iti mai faci multe ganduri si idei despre ce ar fi, pentru ca nu faci altceva decat sa te stresezi.Incearca sa vorbesti cu ea...si sa aflii de la ea despre ce e vorba, apoi vei vedea singura ce este de facut.Pana atunci incearca sa o sprijini. Apropo cum se intelege cu tatal tau cand vine acasa?
Te rog da-mi id-ul tau. Pentru ca si eu am o gramada de probleme si nu are cine sa ma inteleaga, eu cred ca sunt in stare sa te inteleg sh sa fiu alaturi de tine si poate sa fim prietene. Da-mi id-ul tau sa mai vb te rog frms.
Mi se pare o prostie sa ii spui astea pentru o funda... ce a ajuns din T. P. U.:-J
Cam acelasi lucru mi s-a intamplat si mie doar ca la min erau pesajele pe mess si eu nu plangeam am vorbit prima data cu mama si am intrebat-o daca ea vroia asa nu mi-a raspuns dar eu i-am zis ca la mine nu conteaza eu nu o sa ma bag in viata lor si nici ei sa nu se bage in viata mea
si apoi cand a venit tata acasa m-a intrebat despre ce discutam si atunci i-am zis ca am vazut niste mes la mama in id aa fost un pic nervos mie mi se parea ca se razbuna pe mine si eu am facut marea prostie sa ma apuc de fumat acum sunt pe punctu de a se desparti si eu suparat tot bag la tutun in mine chiar nu mai imi pasa de viata dar iti dau un sfat mai bine le spui decat sa traiasca intr-o minciuna
Ba da mai taci! pune-te in situatia ei si ai sa intelegi! asta nu e subiect de gluma. daca nu stii taci dracu din gura si stai in banca ta