anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cititi va rog toata intrebarea si o vedeti intentiile mele.

Salutari.De unde imi pot lua pistol neletal care sa nu necesita permis?

Ma gandesc sa-mi iau unul deoarece pe strada mea umbla doar drogati si acum cateva zile a fost dat la stiri un caz in care erau 2 baieti prin Ferentari si un drogat a venit la ei si le-a cerut bani.Ei nu aveau si atunci drogatul a scos briceagul sa-l bage intr-unul din cei doi si cel din spate s-a bagat in fata aceluia si i-a venit cutitul fix in inima si a murit iar acel drogat a fost prins pe strada mea, zilele astea.Si sincer mi-e frica sa mai umblu fara aparare.Mama si sora mea au avut de a face cu mai multe lucruri:drogati, tigani si altii care doreau diverse chestii. Vreau doar sa am un pistol cu bile de otel si atat.De unde si cum achizitionez unul? Sau macar o bata de baseball.E pentru protectia celor dragi, nu pentru mine.Eu pot sa ma apar, ele nu happy.

P.S:E o drogherie pe strada la mine si a venit politia de 3 ori si degeaba, nu le-a facut nimica.Seara sunt mereu cate 4-5 drogati pe acolo.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Http://www.military-shop.ro/

19 răspunsuri:
| UnCorpSanatos a răspuns:

Nu stiu de unde iti poti achizitiona banuiesc ca exista magazine speciale, insa te ajut cu cateva lucruri care le stiu: ii un regulament foarte strict in legatura cu armele de foc, ca sa obtii un permis de port arma trebuie sa faci tot felul de teste psihologice care sunt am inteles si grele si scumpe, trebuie sa ai 18 ani, am vazut ca ai esti din 20 iunie 92 (eu din 19 big grin), dupa ce il ai va trebuie sa mergi periodic la controale pentru a-l putea pastra, are un impozit destul de mare, in casa trebuie sa tii pistolul separat de munitie si trebuie sa fie intr-o cutie pe perete, ceva mai complicat e daca sunt minori in casa parca, cam atat sper ca te-am ajutat cat de cat, oricum cu bata de baseball nu poti umbla toata ziua si cu cutit sau prostii de genu ajungi tu in puscarie pentru niste retardati, bafta si mai informeaza-te si tu sa stii mai exact despre cum sta treaba cu detinerea unui pistol inainte sa decizi sa il iei, a inca ceva si am inteles ca mai trece si politia sau ceva de genu pe la tine sa te verifice daca tii munitia separat de arma happy

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru UnCorpSanatos):

Am auzit de la niste prieteni ca cele cu bile de fier nu necesita permis, decat documentele pistolului.

| UnCorpSanatos a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Nu stiu exact cum sta treaba dar cateva alternative legale ar mai fi spray paralizant si dispozitiv de ala care curenteaza nu stiu exact cum se numeste

Se numeste electrosoc...Dar daca sar mai multi pe mine sunt mancat...cel mai sigur e ceva de distanta si care sa aiba impact.

| UnCorpSanatos a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Spray-ul paralizant, de distanta 2-3 metri, e pentru mai multi si sigur o sa le placa experienta cu stari de sufocare, iritatie maxima la nas si lacrimat

Sa stii ca si asta e o solutie...Dar mie sa nu bata vantul spre mine cand il folosesc ca ma eu ma ard nu ei laughingAre un dezavantaj...Pana acum pistolul e cea mai buna solutie, dar e cam scump unul.160 de lei.O sa mai vad ce mai posteaza userii si sa aleg.

| DubPhizix a răspuns:

Cumparati o vipera telescopica(baston de autoaparare nu stiu exact cum e denumirea oficiala eu o stiu drept vipera) pentru ca e dura si cand ai lovit pe cineva peste picioare e pe jos
si o poti tine in buzunar ca nu se observa(mica si compacta)winking

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru DubPhizix):

Ma gandeam la asta dar cel mai sigur e pistolu` deoarece atuncea cand sar mai multi pe tine, sa-i poti tine in frau...Si acel baston este de apropiere, pistolul e de distanta si ar fi mai sigur...

| DubPhizix a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Prastie laughing

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru DubPhizix):

Sa fim seriosi... laughing

| EuDoru a răspuns:

Mai copile te uiti prea mult la filme cu pistoale si nu te uiti deloc la stiri cu pistolari. Sfatul meu este sa iti scoti aceasta prostie cu cumparatul de pistol cu bile si atunci cand sunt agresate sa apeleze la nr.de urgenta.Nu direct la sectia de politie findca daca apelezi la sectie nu inseamna nimic pentru ei. Pistolul este pentru oameni cu"greutate"si pentru cei care stiu cum sa iasa din necazuri atunci cand impusca pe cineva.Din victima devii agresor si vei plati cu libertatea!

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru EuDoru):

M-am interesat la mai multi si pistoalele cu bile de otel sunt incadrate la "pistoale de jucarie"... Politia nu face nimic in legatura cu asta.
Ma gandeam la un sprai cu piper pentru inceput.Si daca ai sta pe strada mea, ti-ar fi frica sa umbli singur fiind femeie, credema.Mereu gasesc drogati pe strada si imi fac griji.Si tu ti-ai face griji pentru mama si sora ta la fel, daca ai fi in locul meu.happy

| EuDoru a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Cum este strada ta este 80%din ferentari si foarte multe zone din Bucuresti.Si cu acel pistol de jucarie(foarte asemanator cu unul real)daca umbli cu el in buzunar si intamplator esti oprit de politie atunci cand s-a facut un jaf.Intrun cuvant PISTOLUL INDIFERENT DE NATURA LUI ADUCE NUMAI NECAZURI. Daca tot ai atatea probleme de ce nu te duci sa iei cursuri de autoaparare, carete, box, etc.Simplu si sanatos.Eu am dat doar un sfat, alegerea o poti face doar tu.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru EuDoru):

Eu nu stau in ferentari...stau pe la luica si eu nu prea ies din cartierul meu.Si ce cursuri de autoaparare cand vin 3-4 insi pe tine si unii mai au si cutite? N-ai auzit la stiri de baiatul acela ucis de un drogat pe strada ca n-avea bani? Nu vreau sa ajung asa ceva.Lupt cu foc contra foc, asa-i corect.Dar vreau ceva de raza lunga...pana acum am gasit doar pistolul sau spraiul cu piper.Ai o idee mai buna?
Tu ce ai face in cazul meu? Ca balta 100% n-o lasi.

| EuDoru a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Eu nu intampin astfel de probleme.Natura omuluihappy

| Chirs a răspuns:

Poi frate sfatul meu este ca daca mama si sora ta au avut incidente cu acest fel de persoane ar fi mai bine sa va mutati decat sa cumperi Pistol sau bata de Baseball happy.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Chirs):

De unde bani de mutare? E prea scump happy

| Chirs a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Poate dar gandeste la ce riscuri iti asumi familia happy

| King67 a răspuns:

Sall ai putea unul cu bile care trage bine si are bile bune :unle de sub 40 grame, de plastic care au strat de lemn.