| Utilizatoare123 a întrebat:

Coleg relativ nou la birou. E foarte dragut, amabil, prietenos dar in fiecare zi miroase aiurea dupa pauza de masa (ba a peste, ba a ceapa) si de mai multe ori am intrebat daca vrea guma de mestecat. Mereu a acceptat. Poate isi dadea seama la ce ma refer, imi e rusine sa o zic direct. Astazi s-a suparat, nici nu ma mai saluta cand trecem unul pe langa celalalt. Vi se pare normal? Voi cum ati proceda? Nu am chef de tensiuni la serviciu.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un idiot cum sa maninci ceapă la servici unde vorbesti cu atitia colegi, sau intentionat o face, lasa l in pace nu i mai da gumă ca nu se prinde e prea mindru si prost, ai nevoie de unul ca el?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este normal sa stai la mai putin de 1 m de colegul de munca, deci nu ai avea de ce sa-i mirosi respiratia.
Din pacate, nu-i poti spune sa nu mai manance peste sau ceapa, ca asta este decizia lui.
Stai mai departe de el, evita-l.

| sierra1 a răspuns:

"Coleg relativ nou la birou... miroase aiurea dupa pauza de masa (ba a peste, ba a ceapa)... Vi se pare normal?"

aia mănâncă, aia miroase! Care-i problema ta, te ofilești dacă miroase așa?

| sierra1 a răspuns:

" Sophieka : lasa-l sa miroasa incontinuare, probabil la un moment dat va fi concediat din acest motiv"

de pe ce planetă vii mami, de pe una inodoră? Astea-s aberații extraterestre

| ReddY25 a răspuns:

Stai departe de el

| Lioana a răspuns:

Asa ceva nu se spune. Daca nu-ti place mirosul de ceapa sau de pește stai la distanță. Nu reprosa omului ca se simte ce a mâncat! Greseala a fost a ta, nu a lui. Eu in locul tau mi-as cere scuze de la respectivul coleg.

Răspuns utilizator avertizat
| Sophieka a răspuns:

Daca miroase corpul, nu gura, inseamna ca are probleme cu stresul / sistemul nervos...I se deregleaza glandele sudoripare de la anxietate / stres si i se declanseaza acest miros ingrozitor...

Pacat. Sper sa gaseasca o solutie... Practicile meditative, afirmatiile pozitive, melodii terapeutice pentru sistemul nervos vor fi de un real folos.

Intra la mine la intrebari, vei gasi multe videoclipuri.

| Sophieka a răspuns:

Poate sa - se spele oricat si sa se dea cu orice deodorant... Daca nu isi rezolva problemele personale care ii declanseaza stari emotionale atat de puternice care duc la aceste mirosuri si probleme, nu va face nimic.

Poate cauta chiar un terapeut ca sa-si rezolve problemele interioare care il macina.

Ce poti face in situatia asta este sa il indrumi fie spre intrebarile mele, fie sa vezi ce probleme are (fara a-ti bate joc de el) si sa-l ajuti sa gaseasca un terapeut sau mai multi terapeuti si sa ramana la terapeutul cu, care rezoneaza...

| Sophieka a răspuns:

Ori daca nu vrei sa te amesteci sau crezi ca nu poti sa il abordezi atat de personal... Ignora si lasa-l sa miroasa incontinuare, probabil la un moment dat va fi concediat din acest motiv.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum i-ai spus.
Dar dacă zici că prin gumă ai vrut să-i spui adevărul, înseamnă că ai avut totuși gânduri și la feelingurile lui și deci l-ai pregătit cumva înainte. Că el nu s-a prins până la urmă e problema lui, cum la fel e problema lui că s-a supărat.

Eu una aș putea ține cu el, deoarece parcă mă regăsesc în colegul ăsta al tău sau cel puțin înainte mă supăram dacă oamenii se luau de mine și din cel mai mic lucru ori mă mai deranjau când ei îmu spuneau mie ce să fac, cum să fac, dar ei nu acceptau și părerile sau criticile mele.
Deci de aici un mic sfat, ți-aș sugera ca data viitoare când faceți un mic proiect împreună sau orice faceți împreună, prin prisma muncii, să-l lași pe el să conducă sau să-și expună punctul de vedere. Nu spun acum că el e la fel ca mine. Dar dacă totuși ar fi cam din aluatul meu, hipersensibil și neînțeles, faptul că tu te-ai putut impune și ți-ai spus vehement ceea ce ai avut de spus, dar altă dată el nu a putut face la fel același lucru, o va lua sincer, ca pe o neegalitate și va tinde să creadă că el și părerea lui nu contează deloc și sincer asta va aduce mai multă ură și tensiuni între voi.
Dar eu îți las acest sfat în funcție de mine, adică eu crezând că poate el s-o supărat din aceleași motive din care m-aș supăra eu dacă cineva mi-ar critica ceva, dar concret, nu ai de unde să știi dacă el e din tiparul meu.
Dar am zis să-ți las și acest sfat, în cazul în care te ajută cu ceva.

Întrebări similare