| alinusaa a întrebat:

Colegul meu ma asteapta mereu cand plecam de la scoala, in sensul ca daca eu mai intarzii cu alte treburi ...ma asteapta ...nu stiu ce intentii are el daca ma place sau nu dar eu m am indragostit de el ce credeti? sa fie doar amabil, dragut cu mine?

8 răspunsuri:
| Smileygirl23 a răspuns:

Incearca sa il testezi, mai in gluma, mai in serios, sa vezi cum iti raspundehappy

| doctoru_5476 a răspuns:

Nu toti baieti au intenti rele, asa ca merita sa fi si tu amabila cu el

| Bibzzz a răspuns:

Pai cum te asteapta cred ca ii place de tine.

| powergirl a răspuns:

Daca te asteapta si el te place ca daca nu te-ar placea nu si-ar pierde timpul asteptandu-te cel putin asa cred eu. incearca sa vb cu el si nu il lua direct incearca sa ii pui intrebari ce ii palce la o fata si daca crezi ca tu esti asa atunci e clar te place cel putin asa cred ca l-ai putea descoperi

| dragos9234 a răspuns:

TE place, vrea sa fiti impreuna.
Intreaba-l direct, poate e mai timid si nu va face de unul singur primul pas.

| Krissツ a răspuns:

Cred ca ii politicos cu tine or 100% te place iti dau un sfat sa nu-l intrebi direct daca te place sau ceva de genul ca sigurat iti va raspununde ca nu atunci scrie intr-un biletel de exemplu :,, te plac,, si,, din greseala,, il scapi pe jos cand nu-i nimeni sti si el fiind in spatele tau o sa-l citeasca, ma rog pare nasol, sau poti printr-un prieten de-al lui sa-l pui sa-l intrebe daca te place sau cum am zis printr-un biletel, succes!

| mona a răspuns:

Eu zic ca si el te place pe langa faptul ca e amabil si dragut cu tine

| Adry05 a răspuns:

Analizează-i comportamentul în general, nu doar asta.