Nu mai accepta sa temuți altădată la cineva fără căsătorie. Traitul cu cineva fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator, aduce nefericire pe termen lung.
Asta este ghinion!
Nu aveti nici un drept legal in casa parintilor concubinei dvs!
Investitia facuta a fost de buna voie din partea dvs, nu solicitata sau impusa de nimeni si daca nu aveti chitante cu tot ce ati cumparat din banii dvs si un avocat bun care sa va reprezinte, nu puteti recupera nimic.
În primul rând, dacă nu poți demonstra cu acte suma pe care spui că ai investit-o în casă, nicio șansă să recuperezi ceva.
În al doilea rând, și ea poate afirma (și ar avea perfectă dreptate) că te-ai folosit și tu de casa ei, pentru că ai locuit acolo 16 ani.
Deci chiar dacă tu demonstrezi că ai investit 10k de euro în casă, ea poate spune "Ok, îți dau 10k de euro, iar tu îmi dai chiria pe 16 ani (16 x 12 x 200 = 38400 de euro)"
În concluzie, nu știu ce pretenții ai tu, dar mă îndoiesc că ai șanse prea mari să obții ceva.
Ori femeia e prea sensibila și a fost deranjată de agresivitatea ta verbală ori pe românește s-a văzut cu sacii în căruță, cu casa renovata și acum că și-a văzut scopul împlinit a decis să te înlăture. Urat din partea ei. Nu a luat în considerare binele pe care i l-ai făcut ei și familiei ei, numai răul. Consulta un avocat și vezi ce-i de făcut.
Cred că te-a ținut numai pentru bani! Avocații ați vor mai manca încă atâta cât ai investit in casa sau alte cheltuieli.Laso așa și vezi-ti de viață fii tare și nu regreta, unele persoane că concubina ta, doar atâta pot.