Propaganda progresista e de vina. Femeilor li s-a bagat in cap ideea ca li se cuvine totul, fara sa aiba mare lucru de oferit. Au ajuns sa tinteasca mult mai sus de nivelul lor si astfel s-a creat un dezechilibru...cei pe care si-i doresc, nu se simt atrasi de ele. In plus, femeile au devenit prea libertine si barbatii considera ca nu mai pot avea incredere in ele.
In consecinta, multi considera ca decat sa-si ia belea pe cap, care e pretentioasa, nedemna de incredere si nu indeajuns de frumoasa...e mai bine sa stea singuri.
Adica tu vrei sa ne spui ca din 4.1 miliarde de barbati din lume doar 800 milioane au o relatie... deci exista 800 milioane de cupluri in lume, deci 7 miliarde de oameni sunt siguri... e foarte interesant cum va luati unii din voi informatii de pe Facebook, tiktok etc etc si nu va puneti nici cel mai mic semn de intrebare asupra faptelor prezentate.
Cel mai probabil considera o viață celibatara mai lipsita de griji! La cum unii nu pot sa stea nici câteva zile fără sa aibă o relație asa sunt și cei care nu vor sa aibă relații
N-au nevoie de o moară stricată langa ei, in primul rand.
Alții nu vor o cheltuială in plus, depinde pe cine întrebi.
Însă mulți merg pe preconcepții deja depășite și de asta nu pot avea partenere sau nu vor să aibă.
Stai linistit, nu sunt unul din analfabetii lui putinescu
"naiba știe ce studii" descrie foarte bine calitatea acestor "studii". Pentru că procentul ăla este complet aberant.
Nici nu am zis asta.
Pur si simplu am zis ca ai luat de bune niste "studii" care nu au niciun sens fara sa iti pui o minima intrebare... de ce? Numai tu stii. Si uite, informatiile tale "bune" si "corecte" deja au prins aici la vreo 4-5 oameni
Hamm, ce bine ai descris, multumesc, chiar incepusem sa cred ca sunt gay trebuie sa o pun in rama, mersi din nou!
Nu cred ca sunt chiar atat de multi, dar problemele sunt de ambele tabere. Unii barbati nu lucreaza deloc la ei in materie de comportament si chiar igiena (fug femeile rapid), altii se considera vanatori si nu pastreaza nimic.
De asemenea, si femeile tind sa astepte un barbat "superoferta", care sa le scoata din saracie, sa le acorde atentie nonstop, dar sa nu ceara nimic in schimb.
Ma refer mai ales la categoria femeilor "deloc intelectuale". Alea care se angajeaza pe 2000 de lei si au impresia ca un curs de unghii le asigura viitorul
Eu unul sunt bărbat AroAce deci nu se pune problema de niciun fel de relații în ceea ce mă privește.
Totuși, cifra prezentată de tine e mult exagerată.