De-a lungul istoriei, femeia a fost văzută ca o sclavă, de ceva vreme, ele au început să lupte pentru drepturile lor, foarte bine, ce nu sunt eu de acord, când am văzut într-un short. O femeie femenistă întreba că de ce ele au nevoie de bărbați, adică scuză-mă, dar nici așa nu vreau să se ajungă. Nici eu nu suport bărbați misogini și pe cei le văd doar ca pe niște obiecte, să îi satisfacă, dar nu sunt de acord nici ca femeilor să li se urce la cap, gen să ajungă violente cu noi, adică să existe bun simț și echilibru.
Care e afirmatia?
Unde incep ghilimelele si unde se termina?
Normal ca femeia trebuie iubita. Ea daruieste viata iar viata, la inceputul ei (pruncie, copilarie) are nevoie de iubire.
E o carte, sa stii, cu titlul "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile de pe Venus".
Diferentele sunt in structura ADN-ului, cromozomial, hormonal. Testosteronul e cel responsabil de cresterea muschilor, implicit da puterea fizica. De asta traditional barbatii se ocupa de muncile grele.
Femeile, pe de alta parte (asa spune teoria) ca sunt dominate de emotii. As formula altfel: femeile sunt mai bune la "soft skills", sunt mai diplomate.
In era noastra, nu mai vanam prin paduri sau savana, nu se mai bat triburile intre ele, nu mai avem nevoie de forta bruta. Lumea functioneaza altfel. E nevoie de mai multa diplomatie si finete.
In cuplu, e bine ca cei doi sa vorbeasca unul cu altul si sa faca planuri impreuna. Nu ar trebui sa ia nici unul hotarari ce ii privesc pe amandoi, de unul singur.
"sa nu faca totul de capul lui, cum fac majoritatea barbatilor in ziua de azi"
Eu nu stiu de unde ai scos generalizarea asta, dar te asigur ca nu e valabila pentru toti "barbatii". Poate doar aia care joaca tot salariul la pacanele.
" Peste tot se spune ca barbatul trebuie sa conduca si nu femeia"
Stii ce se mai spune? In spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica.
Noi oamenii suntem de pe pământ lăsați pe pământ! de Dumnezeu și lisus Hristos!
Nu este nici femeie nici bărbatul din altă "galaxie și alte planete" cine a făcut afirmați asta cu bărbatul este de pe "marte" și femeile de pe "Venus" nu era în deplinătatea minților sale, ori era drogat! cu praf cosmic! 100%la100%.
Da este Adevărat! și este real! trăim într-o lume unde femeile și fetele au ajuns să fie considerate obiecte! de o categorie de "oamenii" bolnavi mintali obsedați sexuali! misogini! care au o ură, dușmănie mascată pe femei! și fete! există un dezechilibru! reală! există o dezbinare între oamenii! Adevărată în care oamenii au ajuns să pun enorm de mult preț! Pe banii faimă averi Necinstite, opulență, puterea deai manipula controla pe ceilalți oamenii! nevinovați!
Dumnezeul a lăsa cea mai grea sarcină! pe umeri unei femei, fete de? a da viață! bărbatului! Dar noi bărbați nu știm să apreciem cu Adevărat femeia! ce poate? însemna o femeie, totul! Poate să-ți ofere alinare, înțelegere iubirea Adevărată, săte facă cel mai fericit om! de pe fața pământului! și săte încurajeze săte înțelegeă în Momentele grele dificile din viața unui bărbat! Femeia are darul lăsat de Dumnezeu de a înțelege un Bărbat cu Adevărat, fiindcă ea este dăruit-o are de viață! Doar o femei o fată poate face asta cu Adevărat!
Dacă ai și o încăpere mică, nimic nu poate da mai mare fericire Adevărată în afară de o femei! ea este în stare să aducă atâta, lumină atâta evlavie femeia! în acea locuință că nu-și poate închipui un om! ce dar ia putu dărui bărbatului Dumnezeul! Femeia este lumina reală care aprinde orice locuință cu harul său divin! femeia înseamnă familia laolaltă femeia însemnă dăruitoare de viață! Doar ea este capabilă să poată facă cu într-adevăr cu Adevărat fericit un bărbat, un băiat, femeile sunt darul lui Dumnezeu! Nu vă bateți joc de darul lui Dumnezeu! Ele sănt lumina reală care ne scoate din întunericul care zacem!
Orice femeie, fată are tot dreptul să fie fericită să fie iubită cu Adevărat să fie înțeleasă cu Adevărat să fi ascultată, și să nu fie judecată fiindcă? Cu toți uită că? Suntem oamenii! Și? Cu toți suntem fi și fiicele lui Dumnezeu!
Femeia este lumina vie și reală, dăruit-o are de viață ea este evlavia și harul lui Dumnezeu! Cine își bate joc de inima unei femei cine își bate joc de sentimentele reale Adevărate unei femei cine își bate joc de sufletul unei femei! Este cel mai dezumanizat "om" și Dumnezeul nu-l va uita nu-l va ierta.
Eu cred ca intr-o relatie oamenii trebuie sa se si iubeasca si sa se inteleaga reciproc