Lumea nu e perfecta, asadar nici parintii. Zilnic aud de astfel de cazuri, si sincer nu imi pot da seama ce e in capul lor, dar ca parinte ar trebui sa se realizeze ca un copil e intr-o continua dezvoltare cand e mic, asta inseamna ca injuraturi, descurajari, lipsa afectinii isi vor pune amprenta, ori acum ori peste ceva timp. Din pacate multi copii fiind mici nu au unde sa se duca si sunt nevoiti sa suporte magariile parintilor. In cazul asta nu pot spune decat ca depinde de ei sa ramana tari pana vor creste suficient sa poate schimba ceva.
Exista si obedate, desigur ca da, am auzit si de unele care tiau omorat copilul pentru amant
Da și asta e clar. Mai deschid și televizorul. Trist este că extrem de multe mame își omoară copilul înainte de a-l naște.
Vere, avortul se mai face si din iubire...sa nu-l chinuie mai rau condamnandu-l la o viata suferinda.
Nu are de unde să știe că va suferi sunt extrem de multe cazuri de copii adoptați care au ajuns bine în viață. Viața nu se rezumă în a avea un părinte natural și nimeni nu are dreptul să îi ia cuiva acest drept la viață, căci moartea e mai rea ca greutatea în majoritatea cazurilor. Foarte puțini ajung să își dorească să nu se fi născut sau să fie morți.
Din pacate DA.Sunt destule asa zise,, mame'' care considera ca copilul lor ar fi povara, din motive doar ele stiute
Nu toate femeile au,, stofa'' de mama, a fi parinte e apropre o arta.
Da, ar exista in ambele categorii. Si chiar daca si-au dorit acel copil.
Sper ca nu e vorba de tine. Daca fac legatura cu cealalta intrebare la care ti-am raspuns azi, lucrurile nu arata prea bine.
Ba da, are legatura cu mine...stiu ca lucrurile nu arata deloc bine
Nici acele cifre din coada id-ului tau nu arata prea bine. Ai vrea sa stam de vorba?
Da exista din pacate genurile alea de mame au stiut numai sa isi faca poftele iar pe viitor sa nu isi iubeasca copilul.
Exista si astfel de mame din pacate, dar unele dintre ele isi iubesc copii fara sa le-o arate concret...
Da,in aceasta lume nebuna presupun can ar exista si mame care isi urasc propii copii! Majoritatea femeilor ii fac doar pentru alocatia ce o primesc! Este trist sa nu iti iubesti propiul pui, dar in zilele de astazi te poti astepta de la orice!
anonim_4396 întreabă: