Conform bibliei, un preot, ce leaga pe pamant, va fi legat si in ceruri, si ce dezleaga pe pamant, va fi dezlegat si in ceruri, asa cum a promis mantuitorul Iisus Hristos ucenicilor si apostolilor cand i-a trimis in lume. iar deceptia in dragoste vine de la iresponsabulitatea unora care nu stiu ca dragostea... uneste nu dezbina, si mai ales este benefica nu trebuie sa provoace suferinta.cred ca rugaciunea te poate ajuta.suferintele sufletesti produse de o persoana care zice ca te-a iubit potfi anulate de cineva care te iubeste inca mult mai mult.
Consilierea pe care ti-o poate oferi un preot cred ca este buna. De asemenea prieteni cu care sa impartasesti ce se intampla cu tine. Si important sa nu faci dintr-o fata centrul universului, Doar Dumnezeu are acest loc. Iti recomand si tie cartea http://www.clcromania.ro/......d3467.html Deci poti si sa citesti carti bune.
Cred ca vorbind cu un preot si impartasind-ui necazul si oful tau te vei simti usurat(a) sufleteste.In ceea ce priveste farmecele sau blestemele nu cred in asa ceva, dar cred ca o slujba la biserica este benefica oricum.
Cateodata credinta e ultima speranta.Incerci toate solutiile moderne ca sa depasesti situatiile si evenimentele din viata, dar cand nu dau niciun rezultat, cauti alinare prin credinta. Te ajuta doar daca crezi, si o mare importanta o are si preotul.Eu vara asta am fost la un preot si i-am cerut sfatul, ajutorul.si pentru ca a vorbit rece si distant cu mine, nu a reusit sa se apropie de sufletul meu, nu m-a ajutat cu nimic.Mai mult m-a intimidat prin felul cum a vorbit.Cauta un preot bun si du-te. Nu ai de pierdut nimic.Incearca...
Du-te la un preot si daca vrei pe cineva bun iti recomand sa te duci la Biserica Studentilor de la Universitate...Acolo sunt niste preoti foarte buni...Si dupa ce ii spui problemele tale o sa te simti mai bine
Parerea mea e ca acele slujbe calmeaza oamenii in semsul ca se simt in siguranta, cred ca au scapat, dar sincer nu cred ca vrajile sau blestemele se dezleaga atat de usor.