Nu,dar poti cere pareri
Poti cere pareri cate vrei. Parerea mea e ca in chestiuni mai sensibile indicat e sa le ceri de la cei apropiati, in care ai incredere. Oamenii maturi se vor abtine sa se pronunte in de astea, apoi aici sunt tot felul de ...sa le zicem anonimi. Prietenul tau cel mai bun trebuie sa fie tatal copilului. Eu ca om batran ti-as spune ca un barbat nu trebuie sa asiste live la unele lucruri din viata femeii fara sa insemne ca ii este indiferent. Barbatul e fiinta vizuala, asa e construit creierul, suntem mai sensibili la unele " privelisti ", nu ne face bine sa ne amintim anumite lucruri. Apoi tu ca femeie, ai trecut vreodata printr-o situatie jenanta de care nu ai vrea sa-si aminteasca cei care au fost de fata? Dar vezi? Eu vorbesc despre mine si suntem foarte diferiti. Tu vorbeste cu beneficiarul. Spune-i ca vrei sa vedeti cum se face si pune-i un film cu o nastere si urmareste-l discret cu coada ochiului. S-ar putea sa nu mai fie tot asa de incantat cum se da.
Imi dai voie sa fiu sincer? Multumesc! Draga mea, cand mi se naste un copil, poate primul si ultimul, nu conteaza genul si orice altceva. Femeia pe care o iubesc sta intinsa pe un pat, cu frica, cu dureri, nelinistita, dornica sa isi tina copilul in brate, si eu ce sa fac in timpul ala? Ce as putea face? Unde as putea fi? Daca nu as fi acolo tinandu-i mana cu ambele maini, mangaindu-i fruntea, privind-o tandru si rostind o rugaciune in gand ca sa nu imi vada nelinistea pentru ea, daca nu as asista la momentul venirii pe lume a copilului meu, la intemeierea familii mele (daca este primul copil), nu as putea fi numit, nici sot, nici tata, nici barbat, nici om. Imi cer iertare daca cineva se va simti afectat in mod negativ de ceea ce am scris eu.
In sfatsit un batbat adevatat! Adica femeia trece prin momente cumplite de durere, frica si neliniste si barbatul da bir cu fugitii (ca deh "el e barbat" ), femeia tot "femeie" desi se imbarbateaza singura.
Cinste acelor barbati care gandesc in modul in care gandrsti tu!
Respect!
Cam la una din aceste"probe" se vede mai bine cine-i de fapt "gaina" si "cocosul" in aceea familie!
Bravo celor care gandesc la fel si actioneaza fara lasitate! Astias cu adevarat barbati!