| OnWeed a întrebat:

Considerati userii de pe TPU prieteni? Daca da, pe care ii considerati prieteni? Cu cine va intelegeti? Intrebarea se refera strict la userii de pe TPU happy

Răspuns Câştigător
| mircea a răspuns:

Eu unul nu pot sa afirm ca userii TPU imi sunt prieteni. O relatie de prietenie se refera la un grup mic de oameni, pe cand pe TPU avem de-a face cu grupuri mari de oameni care in majoritate nu se cunosc intre ei. Aici este vorba de ceva care este mult mai important decat o prietenie. Aici pe TPU este vorba de comuniunea de "intentie". Intentia de a ajuta fara sa fii prieten cu oarecine. Cred ca este putin mai mult decat prietenie. Si ca sa raspund totusi cat de cat complet, cred ca ma inteleg cu toti userii care fac fata provocarii acestui site. Si daca mai au si simtul umorului, este si mai bine.

23 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mi-am facut multi prieteni pe site. Prieten imi poate fi oricine ma respecta si are bun simt.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu fac discriminari, ii consider pe toti prieteni.

nony
| nony a răspuns:

Bacemi a zis destul de bine, cine ma respecta, capata respectul meu.Am cunoscut persoane prietenoase si persoane antipatice.Am incercat sa tin echilibrul, cateodata s-a rasturnat balanta dar mi-am revenit repede.
Ma inteleg cu majoritatea.Nu dau nume, prin datul de nume s-a facut un obicei in a starni conflicte.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu sunt prietenă cu toţi... dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau laughing

| viatadecacatt a răspuns:

Cum spune si Adelyyy majoritatea sunt de treaba.
cel mai bine ma inteleg cu Summerhee hee

| AvalohAlyn a răspuns:

Majoritatea sunt utili, respectuosi, sociabili.Imi place sa cred ca sunt prietenii mei.In curand vreau sa fie o intreaga comunitate de prieteni.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Majoritatea userilor sunt de treaba...

| maryana5 a răspuns:

Ii consider pe toti AMICIwinking

| cretzufinish a răspuns:

Nu am prieteni aici si sincer nici nu-mi doresc "de-adevaratelea" happy. Imi place sa ajut, sa aflu lucruri noi, sa ma amuz si de ce nu sa am o baza la o eventuala problema a mea. Toti suntem egali.

| ffy a răspuns:

Sincer imi doresc sa stam asa vreo 20 la o cafea de vorba...hee hee

| alexutzu00791 a răspuns:

Mie sincer mi se pare o copilarie ce facem noi acum. Nu va lasati pacaliti de aparente si apucati va de treburi serioase.

| thegreenalien a răspuns:

Da pot fi considerati prieteni. Cei carora le dai sfaturi si cei de la care primesti sfaturi iti sunt adevaratii prieteni si faptul ca nu ne cunoastem nu inseamna nimic ...suntem micii prieteni anonimi? deakord cu mine? luv you all!

| VladyCristian a răspuns:

Foarte multi sunt super amabili si de`treaba. Mi-am facut doua prietene bune. Carmen - cu care vb foarte mult si avem multe in comun si "Skillet" (sper ca am scris bine) - persoana cu care am vorbit foarte mult pe privat. happy Bacemi mi se pare un tip foarte inteligent la fel ca si alti. happy

| Babushka a răspuns:

Da va consideri prieteni atata timp cat apelez la voi ma sfatuiti si invers eu pe voi cand am o problema imediat apelez la voi >big grin

| betty17 a răspuns:

N-am nici o treaba cu nimeni...adica pun intrebari mi se ofera raspunsuri, sfaturi, si ofer si eu la randu meu raspunsuri celorlalti useri TPU

succes

| Majj a răspuns:

Sigur ca da! Ca in orice comunitate exista si persoane mai putin placute, dar asta ehappy nu suntem perfecti. Pana acum m-am inteles foarte bine cu userii Roscavitza si Alllinna

| OnWeed explică:

Interesant punct de vedere Sadd laughing

| cryss_1828 a răspuns:

Eu deocamdata mi-am facut o singura prietena de pe acest site, pe baby21

baby21 cu care ma inteleg foarte bine si ii multumesc ca mi-e alaturi :*

| Sadd a răspuns:

Nu`i ii consider prieteni. eventual colegi de suferinta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai toti santeti prietenii mei. dar am prostul obicei sa critic spre indreptare.accepti sau nu.asta e.TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da toti sunt prietenii mei. M-au ajutat f mult si nu fac diferente. Iar cand pot, ajut si eu asa cum stiu cel mai binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi pe TPU nu prea am comunicat asa de mult... mi-am facut decat un bun prieten. the marker``(vlad) si am comunicat putin cu bacemi care mi se pare foarte talentat si inteligent.

| smileforme a răspuns:

Nu, nu consider pe nimeni prieten. vorba aceea : fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur. nu am incredere nici in haina de pe mine asa ca... foget itwinking