| HelloImJosephine a întrebat:

Conteaza intr o relatie studiile? Ar functiona o relatie intre o fata care are doar 4-8 clase si un baiat cu facultate?

13 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Conteaza de fapt, din proprie experienta zic.

Cand ea vorbeste gramatical usor gresit (ex: verbe dezacordate, genul ei scrie) este un pic deranjant pentru tine sa o prezinti familiei, chiar daca in rest e foarte buna.

Nu poate sa sustina discutii la nivel mai inalt, problemele sunt in general simple, nu reuseste sa ajunga la concepte clare.

Pt o relatie pe termen scurt nu deranjeaza. Adica te bucuri de celelalte avantaje. Dar pe termen lung deranjeaza. Comunicarea e greoaie catre inexistenta in abordare.

Acum insa depinde si de tine, cata toleranta ai.

| siriusblack98 a răspuns:

Parerea mea este ca nu conteaza atata timp cand cei doi sunt oameni inteligenti (nu destepti pentru ca este o diferenta) si prin urmare odata cu inteligenta vine de la sine modul open minded. Am intalnit totusi odata un specimen de femeie care era la nu mai stiu ce facultate si zicea ''eu nu as iesi cu unul care nu are facultate. Este clar ca nu il duce capul si toata familia ar rade de mine'' desi ea saraca radea cand se schimbau luminile la semafor si-i aplauda ficatul de foame.

| xerxes1 a răspuns:

Adica un student cu una de clasa a 4-a?

| xerxes1 a răspuns:

In ziua de azi chiar si o maimuta poate sa termine o facultate on line in Romania.
Unii prin parlament au cate 3 facute la batranete.

| Balalau95 a răspuns (pentru xerxes1):

De acord
esti SIGUR ca o maimuta poate lua bac-ul?!?
si ca poti intra la facultate (ORICE facultate) fara bac?!?

si nu ii da exemplu pe aia batrani, s-a copiat la bac in draci pana acum cativa ani

| xerxes1 a răspuns (pentru Balalau95):

Daca tu ai luat Bac-ul este clar ca si o maimuta il poate lua.

| AliGab a răspuns:

Nu cred ca ar functiona

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca dragostea e mare se poate
Numai sa fie serioasa sa se tina de relatie nu cum sa ținut de scoala

| Balalau95 a răspuns:

Depinde, cand e vorba de o chestie de genul asta, pentru unii e important, pentru altii nu, mie personal mi s-ar rupe, insa am avut "placerea" ca babacu' sa imi arunce in fata ca aia are facultate si nici nu se uita la tine

| mdc98 a răspuns:

Normal ca, conteaza.

| Syrten a răspuns:

Sincer, sunt unii cu 10 facultati si nu sunt in stare sa rezolve probleme banale, au trecut prin facultate ca rața prin apa.
Important e sa fie intelegere, respect si bineinteles iubire.
Cunosc multe persoane care nu au nici 5 clase si se descurca in viata mai bine decat cei cu 100 de ani de scoala.

| Drimmero a răspuns (pentru Syrten):

Inteligenta nativa o ai si punct, scoala iti testeaza memoria si te cultiveaza imbogatind cultura generala care e un bagaj de cunostinte, inteligenta se vede in practica si in situatiile din viata de zi cu zi.