| Deea22deea a întrebat:

Context. Sunt împreună cu iubitul meu de 2 ani și am locuit împreună 1 an și ceva. Din cauza ca el nu reușea sa își găsească un loc de munca în domeniul în care a terminat facultatea, a decis decis sa plece în străinătate prin intermediul unei agenții care l-a ajutat cu învățarea limbii, i-a găsit un angajator, chirie și tot ce este nevoie. El dorește sa vin acolo și eu, doar ca în cazul meu lucrurile nu ar sta atat de simplu: nu cunosc limba, nu știu cum sa îmi recunosc diplomele, nu am experienta pentru ca doar ca am absolvit facultatea etc. Pe lângă aceste detalii, el îmi limitează și foarte mult opțiunile în privința angajării, el locuind intr-un orășel micut, iar locuri de munca pentru mine, care sa îmi placa, se găsesc în alte orașele pana la care fac o ora cu mașina, dar nu am una, iar cu mijlocul de transport in comun durează mai mult.
P.S. El nu dorește sa se mute intr-un oraș mai mare în care sa am și eu șanse sa găsesc ceva sa îmi placa, pentru ca el a muncit mult pana a găsit acest loc potrivit pentru el.
Întrebare
El a fost egoist, pentru ca nu s-a gândit deloc la mine când a decis sa plece și nici ce as putea eu sa fac acolo sau doar eu exagerez și ar trebui sa merg acolo și sa ma mulțumesc cu orice loc de munca găsesc, chiar și ca necalificata, doar ca să fim împreună.
Mulțumesc pentru răspunsuri!

1 răspuns:
| MarianWLF a răspuns:

Daca vrea sa continuati relatia trebuie sa faca un compromis, nu e singur sa se gandeasca doar la el, in plus, nu stiu asa gandesc eu, nu as putea sa plec de langa persoana iubita indiferent daca avem probleme cu banii, ori plecam amandoi, ori niciunul, va doresc tot binele si sper sa rezolvati problema dar nu vad cu ochi buni faptul ca l-a lasat sufletul sa plece de langa tine, cam trage jar la oala lui, pe termen lung poate fi nociv, daca nu faci ca el poti fi lasata in urma.