In primul rand:* Gandeste-te daca ele tin cu adevarat la tine si pretuiesc aceeasta prietenie:*! Na.ai platit pentru ea...si tu ai spus ca intr-un fel ca s-a folosit de tine! Poate nu e adevarat. poate nu are aceeasi situuatie materiiala ca si tine. Infine! Si nu e motiv de suparare pentru ca nu te-au astepata:* Nu fi suparata>
Multumesc :*
@ Jelli daca vrei sa fi de ajutor mai bine du-te si baga`ti capul in wc daca nu vrei sa citesti bine nu citi, dar te rog sa nu mai faci comentarii la adresa noastra ma faci pe mine analfabeta? bine ca sti u
@ Lya nu pot se urasc nu gluma Andreea si Carmen ca Luisa si Carmen e mai bine se inteleg asa cat de cat, dar An si Car e imposiil oricat as incerca
Am iesit o data cu ele 2 si cu inca o fata la pizza si sau supi pe mine ca nu sau putut vedea ca se urasc
:* mersi oricum
Nu stiu ce sa spun
Si mie mi s-a intamplat ceva putin asemanator cu cazul tau.
Dar cel mai bine e sa discuti cu ele despre cat de mult te-au ranit.si ca ar trebui sa fiti prietene adevarate,.nu prietene care se folosesc una pe cealalta pentru anumite chestii.
Daca ati fost prietene foarte bune iar ele sunt prietene adevarate ar trebui sa inteleaga., sa-ti inteleaga sentimentele si durerea pe care o poti in tine., cateodata e bine sa tii in tine dar de data aceasta trebuie sa le spui ce simti si poate te vor intelege si veti fi prietene din nou.si in legatura cu accea fata Carmen,.ar trebui sa le faci sa se imprieteneasc...si poti face in felul uramator:
Dupa ce te impaci cu cele 2 prietene invita-le pe toate 3 la tine acasa la o petrecere in pijamale ceva de genu'., dar trebuie sa le inviti pe cele 2 la o anumita ora si pe cealalta fata la o anumita ora...dar sa nu fie prea mare distanta., si cand ele o sa se vada fata in fata,. incearca sa le explici ca tu vrei sa fii prietena cu toate 3, .nu sa fiti separate.
Cam atat am avut sa spun.
Sper ca te-am ajutat
Funda?
Pfff,daca vrei sa-ti pastrezi prietenele e bine sa faci sacrificii dar nici sa exagerezi si, mai presus de orice trateaza-le la fel pe toate.Nu trebuie sa te intereseze ca ele sunt certate.Invata-le sa se inteleaga bine.Cat despre bani,fa si tu pe proasta si zi ca n-ai si gata, ajuta-le doar cand e neaparata nevoie si precizeaza ca le "imprumuti" nu faci "donatii".E o vorba : "frate frate da branza-i pe bani" asa ca, sfatul meu e sa lasi deoparte actele de caritate Sper ca te-am ajutatSucces!
Alina bla bla, nu am vrut sa-ti fiu de ajutor. Felicitari de insulta, pana la intrebare ai scris corect din punct de vedere gramatical. Apoi ai stalcit-o cu "sti" ala care e "stii". Si te rog sa imi transcrii propozitia in care te-am facut analfabeta, adica http://dexonline.ro/definitie/analfabet (de fapt nu eu sunt vinovata, ci mama ta).
Bafta. Eu tot ce-am vrut sa iti subliniez este ca mai bine ii scutesti pe altii de efortul de a dezlega o "hieroglifa", nu toti au rabdare (printre care nici eu).
Incearca sa iti faci prietene noi daca nu te intelegi cu andreea si cu luisa...sau mai vorbeste cu carmen. poate o o prietena buna si voi nu va dati seama. sper ca te-am ajutat
Bun 1.Nu prea erau prietenele tale mai mult te foloseau.
2.Acum incerca sa stai mai mult cu Carmen poate ea o sa fie cea mai buna prietenea a ta.
3.Nu ai fost rea asa meritau intr-o prieteni exista multe certuri pe mai multe subiecte, dar nu zilnic deci cu alte cuvinte ai facut ce trebuia...:*