anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Continui romanul de intrebari de astfel de gen sad

Cine a ma citi miile mele de intrebari deja stie

Am probleme cu prietenii [ nu iubiti :-ss] colegele sau etc.

Deci vam mai zis de Grupul de fete ca am 2 prieteni Luisa si Andreea mai am o prietena pe nume Carmen dar Luisa si andreea nu o suporta si mai vb din cand in cand cu ea sa nu se supere

Bun.

Azi dupa scoala. ultima ora a fost franceza si am dat test. [ de obicei merg cu Andreea si Luisa spre casa de la scoala ca stam prin aceeasui zona]si mai aveam de scris si ele au terminat si au plecat si am crezut ca sau suparat [ sunt ff suparacioase, mai nou se supara pe mine tot la 10 minute ]Si m-am suparat ca am mers singura acasa si ele chatterbox
De nervi [ pe Andreea nu o prea suport x( + ca am fost cele mai bune prietene vara trecuta si de fiecare data cand ieseam in oras eu plateam pentru ea >:" si nu-s asa de bogata bine ca nu are bani nu e cine stie ce. dar nu imi multumeste ca ii platesc si ca fac acest efort pentru ea. e indiferenta si ma simt banal] deci cum ziceam de nervi i-am trmis ei un sms pe tel de draci crying plangand am mers acasa ca nu mai am prieteni si in acelasi timp si draci si i-am scris urmatorul sms : Pt Andreea mersi ca v-ati supi pe mine degeaba. gandeste-te ca tu ai de pierdut ca eu stau cu carmen + ca amintesteti cate am facut eu pentru tine si u pentru mine? NIMIC la fiecare ieseala tiam platit iar eu ce sunt carpa ta sa ma calci in picioare. Tu si luisa si eu am terminat m-ati folost destul, mai mult tu! daca ai sti ce ma dor picioarele cat am fugit sa iti zic. Gata punct si dispari. am fost rea stiu dar aveam draci. si luisa e de treaba dar andreea o influenteaza negativ

NU stiu ce sa fac?

+ ca am vb cu carmen ca m-am certat cu ele am vb sa stam impreuna [ adica doar la scl] am 12 ani - fac 13 in vara

+ ca luisa sia pus la status la mess o multime de status cu dedicatie pentru mine crying si erau ff dureroase am si plans crying si eu am pus :ss

Funda :* mersi ca ati avut rabdare sa cititi

9 răspunsuri:
| Dariapm a răspuns:

In primul rand:* Gandeste-te daca ele tin cu adevarat la tine si pretuiesc aceeasta prietenie:*! Na.ai platit pentru ea...si tu ai spus ca intr-un fel ca s-a folosit de tine! Poate nu e adevarat. poate nu are aceeasi situuatie materiiala ca si tinehappy. Infine! Si nu e motiv de suparare pentru ca nu te-au astepata:* Nu fi suparata>big grin

| AlinnutSsa a răspuns:

Multumesc :*

@ Jelli daca vrei sa fi de ajutor mai bine du-te si baga`ti capul in wc laughing daca nu vrei sa citesti bine nu citi, dar te rog sa nu mai faci comentarii la adresa noastra angry ma faci pe mine analfabeta? bine ca sti u

@ Lya nu pot se urasc nu gluma Andreea si Carmen ca Luisa si Carmen e mai bine se inteleg asa cat de cat, dar An si Car e imposiil oricat as incerca

Am iesit o data cu ele 2 si cu inca o fata la pizza si sau supi pe mine ca nu sau putut vedea chatterbox ca se urasc

:* mersi oricum

| LyaLiana a răspuns:

Nu stiu ce sa spun
Si mie mi s-a intamplat ceva putin asemanator cu cazul tau.
Dar cel mai bine e sa discuti cu ele despre cat de mult te-au ranit.si ca ar trebui sa fiti prietene adevarate,.nu prietene care se folosesc una pe cealalta pentru anumite chestii.
Daca ati fost prietene foarte bune iar ele sunt prietene adevarate ar trebui sa inteleaga., sa-ti inteleaga sentimentele si durerea pe care o poti in tine., cateodata e bine sa tii in tine dar de data aceasta trebuie sa le spui ce simti si poate te vor intelege si veti fi prietene din nou.si in legatura cu accea fata Carmen,.ar trebui sa le faci sa se imprieteneasc...si poti face in felul uramator:
Dupa ce te impaci cu cele 2 prietene invita-le pe toate 3 la tine acasa la o petrecere in pijamale ceva de genu'., dar trebuie sa le inviti pe cele 2 la o anumita ora si pe cealalta fata la o anumita ora...dar sa nu fie prea mare distanta., si cand ele o sa se vada fata in fata,. incearca sa le explici ca tu vrei sa fii prietena cu toate 3, .nu sa fiti separate.

Cam atat am avut sa spun.
Sper ca te-am ajutat

Funda? puppy dog eyes

| UNHleaSHD a răspuns:

Mi-e groaza de testul la franceza, la romana cred ca e de 10x mai rau.

| EternaLove a răspuns:

Pfff,daca vrei sa-ti pastrezi prietenele e bine sa faci sacrificii dar nici sa exagerezi si, mai presus de orice trateaza-le la fel pe toate.Nu trebuie sa te intereseze ca ele sunt certate.Invata-le sa se inteleaga bine.Cat despre bani,fa si tu pe proasta si zi ca n-ai si gata, ajuta-le doar cand e neaparata nevoie si precizeaza ca le "imprumuti" nu faci "donatii".happyE o vorba : "frate frate da branza-i pe bani" asa ca, sfatul meu e sa lasi deoparte actele de caritatehappy Sper ca te-am ajutathappySucces!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poftim? Ti-e foame de litere si de cratime? Editeaza intrebarea, eu nu am avut rabdare sa citesc aproape nimic. E neatractiv si plictisitor. Pa, paaa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alina bla bla, nu am vrut sa-ti fiu de ajutor. Felicitari de insulta, pana la intrebare ai scris corect din punct de vedere gramatical. Apoi ai stalcit-o cu "sti" ala care e "stii". Si te rog sa imi transcrii propozitia in care te-am facut analfabeta, adica http://dexonline.ro/definitie/analfabet (de fapt nu eu sunt vinovata, ci mama ta).
Bafta. Eu tot ce-am vrut sa iti subliniez este ca mai bine ii scutesti pe altii de efortul de a dezlega o "hieroglifa", nu toti au rabdare (printre care nici eu).

| nona14 a răspuns:

Incearca sa iti faci prietene noi daca nu te intelegi cu andreea si cu luisa...sau mai vorbeste cu carmen. poate o o prietena buna si voi nu va dati seama. sper ca te-am ajutatwinking

| OnnySky a răspuns:

Bun 1.Nu prea erau prietenele tale mai mult te foloseau.
2.Acum incerca sa stai mai mult cu Carmen poate ea o sa fie cea mai buna prietenea a ta.
3.Nu ai fost rea asa meritau intr-o prieteni exista multe certuri pe mai multe subiecte, dar nu zilnic deci cu alte cuvinte ai facut ce trebuia...:*