| ANONIM12737 a întrebat:

Conversație cu prietena mea care nu mai e atrasa de mine după ce am primit cerere de prietenie de la o prietena a ei.
Eu:prietena ta de ce a trimis cerere? Stau și ma întreb.
Ea:vrea sa se combine cu tine.
Eu:din păcate nu se poate îndeplini aceasta dorința a ei.
Ea: de ce nu?
Eu: tu de ce crezi ca nu? asa după căpșorul tău
Ea: nu știu, zi-mi.
De aici nu i-am mai răspuns, i-as da un răspuns care sa o pună oarecum cu botul pe labe, gen sunt luat deja sau ceva. Aveți niște sfaturi pentru cum sa-i dau un răspuns mai indiferent și care sa o pună cu botul pe labe oarecum? Menționez ca aceasta conversație a avut loc în situația în care ea nu mai e atrasa de mine și asta am simțit-o eu deoarece nu mi-a mai răspuns la mesaje 3 zile și azi ne-am întâlnit întâmplător pe strada și m-am trezit cu mesaj de la ea dar cu răspunsuri seci. Aștept propuneri despre cum sa-i răspund la mesaj, fara propuneri de Lache ca nu și au rostul. Vreau un răspuns cât mai manipulator asa. Ea acum dorește sa vadă ce cred eu despre relația noastră după ce ea s-a comportat ca o străină cu mine pentru ca jocul cu prietena ei nu i l-am făcut ca oricum a fost vorbit între ele sa-mi dea cerere și în caz de îi acceptam avea și ea o scuza sa se despartă de mine, oricum ii un moment de rătăcire a ei.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ideal este sa nu-i mai raspunzi deloc si sa o ignori complet.

3 răspunsuri:
| ANONIM12737 explică:

Sau mai bine nu i răspund nimic și aștept sa ne întâlnim face to face, peste 2 zile inevitabil ne vom inalni din motive pe care n are rost sa le detaliez aici.

| smekerie123 a răspuns:

Sunt prea bun pentru ea, nu mă merita. eu așa i aș spune dacă aș fii în locul tău oricum, succes

| Lioana a răspuns:

Ii poti spune: "Mie imi plac doar fetele frumoase."