| xFaith a întrebat:

Cred ca am o mica problema.
Nu mai am incredere in mine!
( dupa o relatie de aproape 1 an si cateva luni, care s-a terminat acum cateva luni nu am gasit pe nimeni. sunt baieti care imi fac complimente, ies cu ei. dar imi este teama. )imi este teama sa incep o noua relatie, ma tem sa nu fiu dezamagita, imi e teama ca baiatul respectiv sa nu aive intentii bune si serioase. Traiesc cu teama ca baiatul respectiv ar putea sa nu fie sincer.
Cum a-s putea proceda in viitor?
Oare o sa prind din nou incredere si nu imi va mai fi teama?
Cum imi pot da seama cand o persoana are intentii bune sau rele?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Ca sa ai consideri pe toti la fel e gresit sau mai naspa sa stai inchisa in casa.Ideal e sa incerci dar cu sepranta sa gasesti persoana potrivita.Nu fi asa de deschisa la inceput cu el dca intalnesti acel baietas, lasa-l sa insiste sa iti arate ca vrea sa fie alaturi de tine si dupa ce o sa te aiba. Numai asa poti sa iti dai seama ce fel de caracter are respectivu si ce vrea de la tine.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sa dureze sa te vindeci si sa-ti recpaeti increderea, nu te grabi, ia-o incet. Pentru o vreme scurta (un an sau un an si jumatate) nu te mai intalbni cu baieti, ignora posibilitatea de a avea o relatie. Vindeca-ti ranile, recapata-ti increderea in tine, in iubire, in barbati. Vei vedea ca dupa 2-3 ani vei fi ca nou si pregatita pentru o noua iubire. Dar lucrurile astea nu se intampla peste noapte sau in cateva luni.

| RAY a răspuns:

Doar cine a iubit poate sa te inteleaga te inteleg perfect nici eu numai am incredere in nimeni din cauza ei chiar daca nu o mai iubesc tot e undeva acolo,sfatul nu crede in nimeni cand suferi nimeni nu simnte ce simnti tu, fi indiferenta,nu crede in ea,nu crede in vorbe, crede doar in fapte, increderea se castiga prin fapte nu vorbe, pentru a ajunge la sex multi vor spune ca vor relati apoi te lasa, de aia trebuie sa alegi pe cineva matur sau macar un prieten, in rest ce putem face speram la ceva mai bun pote in viitor

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca nu ai gasit pe nimeni dupa cateva luni, nu trebuie sa te panichezi. Este ok. Inseamna ca nu ai trecut peste, inca, si ai nevoie de mai mult timp. Este normal ca acum sa nu te simti pregatita pentru o noua relatie. Profita de timpul asta sa faci ceea ce iti place, sa gasesti hobby-uri noi, sa iesi cu prietenele in club, sa te distrezi, sa te cunosti mai bine si sa te regasesti. Nu este o tragedie sa fii singura. Daca nu ai gasit pe altcineva, inseamna ca pur si simplu nu ai trecut peste fosta ta relatie. Si este normal. Daca treceai dintr-o relatie in alta, atunci era o problema. Cand vei fi pregatita si vei gasi baiatul potrivit, vei vedea ca nu o sa iti mai fie frica.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Draga mea, in primul rand incearca sa analizezi motivul incheierii fostei relatii. Poate e ceva ce trebuie corectat.E normal sa ai acum retineri, pentru ca nu vrei sa mai fi dezamagita.Ai incredere in tine, meriti ceva bun, si nu te invinovatii ca celalalt nu e sincer.Analizeaza intai comportamentul pe care il are fata de cei din preajma lui si apoi hotaraste-te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu inseamna ca n-ai incredere in tine insati, inseamna ca nu ai incredere in altii. Nu e bine sa te fortezi in nici o directie, lasa sa vina totul de la sine. Se mai intampla.
Nu ai cum sa stii sigur ca un baiat va fi sincer. Relaxeaza-te si mergi inainte, bucura-te de viata, nu mai ramane cu gura cascata la orice spun altii.

| simpluone a răspuns:

Orice dezamagire o poti considera o etapa in definirea ta ca om. Nu trebuie sa-ti fie frica de viitor, considera ca destinul iti e deja scris orice ai face. Si capul sus spre inainte!

| Anabeep a răspuns:

Pai,parerea mea este sa ai mai multa incredere in tine, zic sa incerci, daca nu incerci nu realizezi nimic..inteleg problema, dar eu stiu, incearca sa intri in el mai mult. Pune-i mai multe intrebari despre viata lui si posibil ca te va ajuta asta.O sa prinzi incredere cu siguranta, fii tare.winking. Vezi si tu cum se comporta cu tine si asa iti vei da seama daca are intenii bune sau rele. happy sper ca te-am ajutat.am zis ce mi-a venit. :* funda? :3

| Craciun_Razvan_1990 a răspuns:

In legatura cu prima ta intrebare "Cum a-s putea proceda in viitor?" iti spun sigur sa fii perseverenta si sa incerci. La a doua ta intrebare pe care nu o voi mai cita, te sfatuiesc sa ai o incredere foarte mare, dar in acelasi timp sa nu pui suflet de la inceput si sa il lasi sa i-si dezvaluie intentiile. La a treia si ultima ta intrebare eu nu iti pot raspunde, dar iti pot da un sfat care pe multe persoane lea ajutat enorm anume: Ascultati vocea interiora, si pentru a nu ma contrazice cu cealalta intrebare asteapta pana isi dezvaluie adevarata fata si adevaratele intentii. Sper ca te-am ajutat mult succes.