anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca fiecare dintre noi are o coarda sensibila. cum reactionati atunci cand e atinsa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încerc să găsesc un moment bun în care să dispar din peisaj și să rămân singură meditând și, eventual, plângând.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu cam scartai. :\

| Liviu a răspuns:

Sunt ca o chitara prost acordatahappyDaca e atinsa usor si cu bun simt, vibrez. Daca e atinsa brutal, se rupe si loveste peste 'fatau'(a se citi fata ) big grin

| mihaelaa18 a răspuns:

Depinde si de persoana care imi atinge aceea coarda sensibila.In general, prefer sa fiu singura, sa ma descarc si sa nu am pe nimeni alaturi in acele momente happy

| Cronki a răspuns:

"coarda sensibila" produce sensibilitate si emotie pozitiva sau negativa

Daca intinde coarda prea mult si abuzeaza de rabdarea mea...ii intorc spatele, tratez persoana cu indiferenta!

| BizSinir a răspuns (pentru Cronki):

Si care-i punctul tau sensibil?batting eyelashes laughing
Chiar vreau sa-l revad pe Cristi din Banat rolling on the floor

| AtateaConditii a răspuns:

Intru in depresie.

| drogh a răspuns:

Ascult melodii triste care nu mă reprezintă dar totuşi mă calmează.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca o atinge un prost afon, va scoate un scartait aiurea. daca o va atinge un om sensibil si cu gust muzical, coarda va spune ce el nu poate, prin viu grai.

| doreal a răspuns:

Reactionez ca o scorpie fara sa vreau, mai nou. Iar dupa normal ca imi pare rau... Inainte ori plangeam, ori taceam.

| BizSinir a răspuns:

Daca simt ca profita de treaba asta o dau dracu pe persoana respectiva! Dar e greu sa ajunga cineva la latura mea umana laughing