Intr un fel fi fericit ca nu ai dea face cu ipocritele,, perversele si ca esti gay, iesi din carapacea ta si vorbeste mai deschis cu un baiat, cu tupeu hai, nu va veni nici unu sa isi bata la usa, nu te comporta ca o fetita plangacioasa
Nu contează ce cred cei din familie, momentan dacă ți e greu sa le spui nu le spune, împortant e ca ei sa te iubească și tu sa ii iubești, atât. In schimb în fata prietenilor poți sa te deschizi. Ieși mai des din casa, fă-ți prieteni, mergi în locuri unde poți cunoaște băieți gay. Nu mai fii trist ca nu ai de ce.
Tinerete fara batranete, nu exista. Fii TU si traieste. Sunt multi baieti care au 1 prieten cel mai bun. Nu ai curaj fiindca nu ai avut o relatie mai serioasa cu cineva ca tine. Fa-ți o relatie, traiti un timp impreuna ca sa va cunoasteti daca va potriviti si pe urma vei avea curajul sa recunosti, de fapt sa-i faci pe altii sa-ti recunoasca dreptul tau de a trai.
Ai 24 de ani. Spune-le!
Probabil deja stiu
si asteapta sa le spui tu.
In cazul in care nu te accepta,si ce?!
Ai viata ta,traieste-o!
Ca doar n-o sa stai cu sora si mama ta o viata!
Nah,cred ca este important in primul rand sa te accepti tu si sa-ti recunosti tie ce simti si sa-ti dai voie sa fi fericit...
Asa ca,traim intr-o lume care incepe sa accepte,sa inteleaga din ce in ce mai mult si o lume careia ii pasa din ce in ce mai putin cine cu cine,ce si cum face in pat!
Adica,eu asa sunt. Nu imi pasa ce esti tu, gay, bi, etc, atat timp cat iti vezi de treaba ta si nu faci mare spectacol sau nu ma afectezi cumva pe mine sau altii (negativ) Fii cine vrei tu sa fii!
Mai bine sa iti para rau de ce ai facut decat sa regreti ca n-ai incercat!
Ar trebui sa spui adevarul,ia-ti inima in dinti,fii cine vrei tu sa fii,nu cine vrea altcineva. Daca tu nu esti mandru de tine,atunci cine? Fii increzator,puternic, esti diferit, si? Foarte bine, nu trebuie sa te ascunzi, chiar daca prima data o sa-ti fie greu cand o sa se afle dupa va fi mai bine.
Nu am văzut pe nimeni care sa îți dea un sfat bun.
Știu pe cineva care a trecut prin ce treci tu dar acum nu mai are probleme.
Te pot ajuta dacă vrei orice e posibil.
Dar nu face greșeală ca să fi cu un băiat împreună pentru ca sunt multe lucruri pe care nu le pot spune doar printr-un mesaj.