| laudima22 a întrebat:

Cred ca mama mea imi spioneaza telefonul. Stiu ca poti instala aplicatii de spionaj pe telefonul persoanei pe care doresti sa o spionezi. Voiam sa stiu daca exista si alte metode de spionaj fara sa instalezi aplicatii pe telefonul pe care vrei sa il spionezi. Azi am mers la bunica și vorbeam una alta și îmi zicea ca mama știe tot ce fac, daca mă scol, daca merg la muncă, când mă culc și rămasăi surprins când o auzii. Acum știe tot ce am eu in telefon chiar tot? Am și niște lucruri mai neortodoxe sa zic așa și dacă le vede și cum le poate vedea, nu înțeleg. Sau ce am făcut eu in ziua respectivă. Cum e posibil să știe atâtea lucruri? Sunt șocat, e adevărat?

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Atat timp cat esti adult si muncesti, de ce ti-ar pasa ce afla mama ta despre tine? Nu e logic ca nu mai esti copil si e normal sa ai materiale deocheate, daca la asta te referi?

Apoi, esti sigur ca nu esti doar paranoic? Asa ziceau toti parintii cu tendinte de control freak inainte: Vezi ca eu stiu tot ce faci tu.laughing Aparent mai exista si acum?

| johnnny123 a răspuns:

Of, of, of, la 23 de ani te temi că află mămica ce ai în telefon și nu-ți mai dă pachețel? Nu crezi că ar fi timpul să te comporți și tu ca un adult independent?

Ah, am uitat că tu nu știi ce e aia independență și viață pe cont propriu. Ești copilașul de bani gata care era supărat că familia nu mai are bani de când a murit bunicul care vă sponsoriza pe toți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate bunica ta o informeaza de fapt pe mama ta ce faci tu?
Ca ea ar fi de fapt spioana? laughing
Si nu, nu cred ca bunica sau mama iti spioneaza telefonul, ci probabil te spioneaza, direct, pe tine laughing e un fel de a spune sa fii cuminte, ca stie mama ce faci! laughing
( mai stiu si eu pe cineva la peste 30 de ani, barbat in toata firea pe care bunica il spioneaza pe la geamuri laughing

| Celdrept a răspuns:

Mergi mai bine la un psiholog decât să o bănui pe mama ta de spionaj.

| Konstantinos99 a răspuns:

Calmo,a zis o ca sa ai tu grija de tine sa te auto corectezi in ceea ce accesezi adica sa fi responsabil in ceea ce accesezi stiind ca cineva este in spatele tau sa te verifice si corecteze. Bai nu nu exista aplicatii dar poate verifica prin google play ce aplicati ai instalate, locatia ta pe unde ai fost, tot prin google si continutul web se poate daca esti conectat si pe pc si pe telefon cu acelasi cont. Dar nu iti fa aluzii pff nici mie nu imi place sa fiu urmarit, dar cand cand eram mai mic mama mea dupa ce a vazut ca ii ofer acces 100% la telefon fara parola nici nu a mai interesat-o haha. A trecut ceva de atunci. Sfaturi:-nu urmarii prostii ca tot pe tine te afecteaza si sunt fictiuni (daca intelegi bine daca nu nu baga in seama) multe din stiri si informatii din mas media sunt perdere de timp si incearca sa stai mai mult conectat cu oamenii in viata reala, asta e cel mai fain mod de comunicare. Succes! Telefonul e sa iti susureze viata, nu sa faca parte din viata ta.

| Gnomzy a răspuns:

Salut, există programe de tip keylogger sau RAT (remote administration tool), însă este puțin probabil ca mama ta să se fi gândit la lucrurile astea, deoarece presupun că are o vârstă.

| Alin5644466 a răspuns:

Poate zice ca sa te pacaleasca ca stie tot ce faci sau nu stiu ca sa te sperie