Parerea mea ca la aceasta varsta te poti intelege mai bine cu un baiat asa ca amici, dar lucrurile oricant de inofensive sa le lasati cand veti fi la liceu. Apropierea fizica superficiala la inceput duce la tot mai mult si nu e sigur ca va veti putea opri.
Vreau sa stiu si eu care sunt "alte chiesti inofensive"? Le doresti tu sau el? Le-ai vazut la TV sau pe site-uri deocheate pe PC? Mai stai...si sa stii ca sarutul cu limbutza este foarte scabosel...
In clasa a sasea ce inseamna, 12-13 ani? Pai depinde de cat de matur/matura crezi ca esti. Ar fi bine sa fie de varsta ta. Daca e asa, atunci chestii inofensive nu pot strica. De preferat e sa mai astepti, (cam 14 ani ar fi binisor, acum depinde) dar daca vrei neaparat, chestii inocente sunt ok, cred. Mai o plimbare in parc, un suc, mai un tinut de mana, o imbratisare, un sarut (fara limbutza deocamdata ).
Ai grija si nu face prostioare!
Nu inteleg de ce va grabiti... o sa ai timp toata viata sa faci chestiile astea.de ce nu te bucuri inca de anii astia ai copilariei
iar sarutul (daca nu l'ai incercat pana acum) o sa ti se para super aiurea la inceput
Mie nu mi se pare ceva asa de rau.atata timp cat va rezumati la "chestii inofensive".asa cum ai zis si tu.Ar fi de preferat ca varsta baiatului sa fie apropiata de a ta(nu te gandii la vre unul de liceu asa cum fac altele pentru ca, dupa parerea mea, e o mare prostie)Atata timp cat va rezumati doar la plimbari prin parc, tinuturi de mana, chiar si mici saruturi e ok.Ai grija sa nu faci ca altele care pe la varsta ta au inceput deja cu alte prostioare. O sa fie mai greu sa discuti cu parintii despre asta pentru ca cu siguranta te vor considera prea mica si vor compara situatia ta cu cele de pe vremurile lor(dar depinde daca tu le vei spune). oricum ai grija ca baiatul respectiv sa te placa(ca la varsta asta "iubeasca" e mult spus) sincer.succes si sa ne tii la curent:*
La 12 ani trebuie sa te ocupi de scoala... poti admira un baiat de la distanta si cam atat...mai ai timp
Eu zic k ar fi totul ok, eu am avut primul iubit in clasa a5a, si m-am sarutat cu el si cu limba si n-a murit nimeni, ar fi bine sa fie de aceiasi varsta cu tine sau cel mult mai mare cu un an k u, dar ai grija, probabil ai sa suferi dupa k prima dragoste e cea mai grea de uitat si ai grija sa ramai la acele lucruri inofensive si succes !
Hei.
eu la 10 ani am avut primul sarut in sensul cel mai adevarat
deci? nu e nici o problema viata merge inaintesi pana mea intr`a 6-a esti destul de mare...Generatia asta este mult mai maturizata decat cea trecuta
succes
!
Buna.
Esti prea mica pentru a lega prieteni cu baietii.
Te vei indragosti si atunci sa vezi: nimeni nu se mai poate intelege cu tine, toata lumea este a ta, vrei sa stai numai cu el, risti sa abandonezi scoala, apar relatiile intime (sarcini nedorite, boli).
Pe primul loc in viata ta trebuie sa fie scoala, pe locul doi un sport de performanta, pe locul trei moda-filme-muzica-plimbari, etc.
Ai timp si pentru baieti dupa varsta de 18 ani.
Pana atunci trebuie sa te documentezi ca sa poti pune in practica ce ai invatat.
Bafta la scoala.
Pa, pa.
Esti proasta ca in primul rand o sa fie fuarte rau ca cewilalti os te vorbeasca si daca ai frate o sa te faca sa nul mai bagi in seama si eu am trecut pin asa ceva si sufar ingrozitor ca l-am pierdut si iti dau sfatul meu ca esti prea mica casa ai iubit si daca osati faci va zice tot la fel cum misa zis mie