| Sara2 a întrebat:

Credeti ca a existat o viata anterioara? am un mare dubiu cu care voi trai toata viata deci sa va povestesc: bunica din partea mamei a murit inainte sa ma nasc eu(asa spun parintii mei), eu imi amintesc o imagine de cand eram mica ca ma plimbam cu bunica pe un camp si erau multe oi, acolo, eu le-am povestit alor mei si imi spun mereu ca nu este adevarat nu am stat la bunici acea bunica nu exista, iar bunica din partea tatalui locuieste la oras, si nu am stat la ea, totusi acea imagine imi este foarte clara in minte si sunt sigura ca nu a fost un vis asa cum au crezut parintii mei, imaginea mi-o amintesc vag, dar foarte reala, oare ce sa fi fost?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mi-e greu sa cred ca ar fi existat asa ceva

| BiuL a răspuns:

Un vis mai mult ca sigur happy

| fuzzer a răspuns:

E plauzibil.Vezi tu, noi asa am fost creati cu mintea noastra sa nu putem intelege chiar toate lucrurile, avem o gandire finita, care cand da de un obstacol oricat de geniu ai fi, e STOP. Avem niste limite insa eu nu cred in aceasta viata anterioara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi doar un vis, ori poate e ceva real, dar femeia aia mai in varsta cu care te plimbai pe camp nu era bunica ta.

| pastru009 a răspuns:

Se spune ca viata moarte n-are.Eu cred in reincarnare ceea ce poate se aplica si la tine.Reincarnarea are loc atunci cand un spirit nu vrea sa paraseasca pamanul si sa treaca in lumina.Acesta gaseste un trup ori mort(moarte clinica mai precis) ori nou nascut. Daca numai un vis cu ceea ce ai spus tu ai avut inseamna ca nu este din viata anterioara, poate ai vazut undeva, depinde, ori la televizor etc. Daca ai avut mai multte viziuni cu asa ceva poate inseamna ceva.Asa ceva nu trebuie sa treaca neobservat de catre tine.Ai grija.

| Lola05 a răspuns:

Caută pe youtube emisiunea "The ghost inside my child" - poate îți va lămuri unele lucruri...

| ana5 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...

| Andreeaaaaaaaaa a răspuns:

1.Nu cred ca exista viata dupa moarte. Daca ai fi avut o viata inainte ti-ai fi amintit, nu? De aceea, trebuie sa o valorifici la maxim pe astahappy
2. Si eu am imagini de acestea in cap, dar la mine sunt dejavu-uri. Visez ceva un lucru, un obiect intr-o anumita ipostaza si a II zi il vad in aceeasi context. Stai linistita si eu imi aduc aminte imagini viste de cand eram mica.

| pufoshenia24 a răspuns:

Pai nu prea stiu ce sa zic. tu vrei sa zici ca ai mai avut o viata inainte?
probabil ti-ai fi amintit mai multe detalii daca ar fi fost asa... uite eu am citit intr-o carte un caz cu o reincarnare dar care pustiul isi amintea absolut tot..cum il chema unde a locuit inainte si chiar cum a murit prima oara. la tine poate e imaginatia ta. dar daca zici ca ai asa o imagine foarte clara. mai cauta si tu pe net informatii sau ceva ori sa nu treci peste asta asa cu una doua pana nu ii gasesti o explicatie logica. mult succes! papakisswinking

| BornToDie9108 a răspuns:

Nu există aşa ceva. Cu siguranţă e imaginaţia ta. Dacă începi să crezi ceva foarte tare, atunci acel ceva se fixează în creierul tău ca pe o memorie din viaţa reală.

| Dodo3 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic, dar cred in viata dupa morte si toate fazele astea! Si in legatura cu bunica ta, nimeni nu iti poate da o explicatie concreta! Am vazut intr-un film ca spiritele nu parasesc pamantul pana nu sunt impacate in legatura cu ceva! Poate ea a dorit sa ramana sa te vad si apoi sa mearga impacata in cealalta lume! :*