Nici o greseala. Platitul pentru o fata nu se face decat dupa macar un an de relatie cand stii ca totul merge bine. Avand in vedere ca nu impartiti o relatie nu ai de ce sa platesti pentru o fata. Banii ei nu sunt mai valorosi decat ai tai incat sa trebuiasca sa platesti tu pentru dansa. Compensezi cumva pentru ceva de vrei sa platesti? Banii tai sunt la fel de valorosi ca si ai ei. Asta cu platitul pentru o fata este o regula sociala tampita care trebuie sa dispara la fel ca sarutatul mainii femeilor. Cand platesti pentru consumatia unai femei efectiv ii transmiti ca esti si ca te simti inferior ei, ba mai mult ii dai impresia ca incerci sa-i cumperi afectiunea.
De ce e demodat, apropo?
E regula secolului 21 ca de acum sa nu se mai sărute mâinile și sa se bage direct pwwla pe gat?
La cum te manifești pe aici, te cred în stare.
Nu te-ai aprins deloc si nici un roman nu mi-ai scris Dintre un produs oferit gratuit si acelasi produs oferit pe bani tu ce ai alege? LA fel, dintre o fata cu care pot fi fara sa o cumpar cu inghetate sau sucuri si alta care necesita toate astea, cu care crezi tu ca as alege sa fiu? Iti vand un pont, fix ala care gandeste cu pwwlla iti va cumpara inghetata.
Ți-am zis, nu știu ce experiențe triste de viață ai avut.
Nu înțeleg de ce consideri ca o femeie se vinde pe o înghețată, de ce consideri ca o cumperi din atâta lucru.
Și cum ai stabilit tu limita fictiva de un an după care ai tu garanția ca e ceva serios? După ce te ghidezi?
Și da, sunt aprinsă rău, am nevoie de o înghețată. Te bagi?
Deci dacă ți as scrie 3 pagini despre cum mi e fix pwlaa de tot ar însemna că m-am aprins?
Doar îmi pierd timpul cu tine, nu te simți special. Ți am zis, îți trebuie ceva minte sa ma aprinzi
Aoleo. Nu RED. O sa iti ceara pe inghetata aia sa fii la loc virgina si eventual sa reproduci scena aia din Crank in care Jason Statham o f__e p'aia in mijlocul unui stadion, ca altfel murea. Tu nu iti dai seama ce-i ceri? O inghetata? Munceste omu 3 luni sa dea 3 lei pe un oral in parc )
Nu intelegi aia cu vandutul pe o inghetata? Atunci de ce insisti sa iti cumpar din banii mei? Care e motivul? Ce face pentru mine acel gest de a-ti cumpara tie inghetata? Nici un an nici 10 ani nu e o garantie. Dar daca ai suntem impreuna de un an consider ca meriti acea cina romantica, chiar daca ne despartim a 2-a zi. Te-am avut 1 an, te-am cinstit dupa, m-ai parasit. Pot trai cu asta. Dupa asta ma ghidez. Da ma bag, iti ofer inghetata mea din dotare. Pofta buna nebuno!
"Ți am zis, îți trebuie ceva minte sa ma aprinzi"
"Și da, sunt aprinsă rău, am nevoie de o înghețată. Te bagi?"
Desi le am pe amandoua si mintea si pwwlla, dar nu de mintea mea ai nevoie acum
Cu înghețata ta din dotare mor de foame.
Ce trebuie sa facă femeia aia ca să merite înghețata după un an?
Vrei și sclavi care sa ți zugrăvească?
Eu glumesc cu tine și tu tot la cuvântul pwwlaa te limitezi din tot ce zic.
Nu merit înghețata ta, caut pe altcineva cu care sa ma prostituez pe o înghețată
Meh, omul face cinste cu înghețata din dotare. Crede ca compensează lipsa de iq, dar ambele sunt sub 15