Ce faceti voi este sa simulati o relatie. Nu ai de unde sti ce-ti rezerva viitorul nici daca ai fi fost deja cu el de un an chiar si in realitate. O viitoare relatie in care va despart sute/mii de kilometri, nici nu v-ati intalnit, nu v-ati atins si aveti 17 ani nu suna foarte promitator. Inteleg si partea romantica, insa facebook poate ajuta doar pana la etapa in care decideti sa va intalniti - si asta ar trebui sa se intample dupa cateva ore de dialog, voi deja discutati de un an si ati putea avea surpriza ca in realitate sa nu va potriviti grozav.
Nu vreau sa te dezamagesc dar nu multe relatii facute pe net au viitor, din proprie experienta iti spun NU... sunt putine cazuri, acum depinde de relatia voastra, de ce este intre voi si de ce aveti de gand sa faceti pe viitor.
O sa va dau mai multe detalii avem amandoi 17 ani si voarbim aproape in fiecare zi despre ce nu s-a intamplat, imi dedica melodii si ne intelegem foarte bine dar nu ne-am vazut (el e din alta tara)
Depinde sh de ce varsta ai sh de mai multe lucruri dar in primul rand de ce simtiti unul pentru celalalt
Conteaza felul de a gandi la ambii parteneri, si ce sentimente au fata unul de altul.
Dupa cum zice si aligru, conteaza si sa va vedeti. Deseori se intampla ca fetelor sa li se para total diferit baiatul cand vorbeste fata de cum scrie.
Depinde de fiecare dintre voi.Am avut si eu doi prieteni asa...Dar nu a mers! Imi pare rau sa te dezamagesc :\...
Daca v ati intalnit, da!
Doar asa de vorbit, nu prea!
Da mai multe detalii, vorbiti la telefon? cam cat?
Va dati web? v ati vazut nearanjati, etc.