Pentru majoritatea femeilor conteaza.
Cand se va ajunge si la altele, financiar si/sau potență, se vor lamuri.
Da asa e, poate sa arate oricum, merge si unu la 60 ani. Conteaza caracterul si potenta asa cum zici
Daca crezi ce ceea ce spun femeile o sa mori virgin, logic ca conteaza aspectul fizic in absolut orice nu doar sa te placa femeile,societatea te priveste diferit daca arati masculin,inalt,voce groasa, om de incredere, lider, asta observ si eu, asta vezi si daca printre barbati cum esti privit, dupa cum te privesc alti barbati afli daca femeile te plac, nu ma refer la homosexiali ma refer ca pe un lider masculin
Cred ca nativ arat mai bine decât majoritatea, sunt blond cu par saten, am 1.74 cu 70 de kilograme, doar sa mai cresc in masa musculara si sa am dantura ok, asta e un obiectiv pe acest an, barbatii ma privesc serios, imi cer sfaturi samd, cred ca problema e ca nu am curajul sa vorbesc cu femei desi cu barbatii sunt eu insumi
Si eu eram timid de fel sa stii dar schimbarea vine din experiente,sunt acum atatea site urii de dating sau la facultate, sala de sport, intra in comunitati, grupuri sociale reale, ai grija la anturaj
Nu, muschii barbatilor chiar nu ne intereseaza, ca nu tin loc de creier, de bun simt, loialitate sau respect.
Masa musculara a unui barbat conteaza poate in coada listei de selectie, fiindca nu se ajuta cu nimic muschii lui, ca-l preferam ca om de suflet, nu ca gradinar, sapator de santuri sau altele.
Chiar si de la barbati
Din ăia cu caracteristici enumerate de tine sau nu?
Aia sunt niste ipocriti, baga vrajeala asta ca sa ignore realitatea,omul toata viata lui lupta contra realitati,e un idealist ipocrit,sunt smecheri care profita de asta, cursuri cica cum sa atragi fetele frumoase, cum sa devi milioanar iar tu nu ai banii nici de paine, realistic iti spun ca fizicul conteaza in absolut orice si hainele de pe tine si modul cum vorbesti, inteligenta emotionala e esentiala
Atenție mare pe acel "așa mult" de acolo. Sunt fete care vor ignora toate calitățile tale dacă ești scund, altele dacă ești chel, altele dacă ești gras, altele dacă ești PREA bine făcut etc.
Totodată, daca arăți absolut țiplă dar ești antisocial, timid, tăntălău etc. tot nu te va baga nici una in seama.
Deci da, nu contează atât de enorm de mult cum contează la fete, dar nu e un factor complet irelevant.
Conteaza sa fii ingrijit, sa nu lasi de dorit din punct de vedere al igienei si, bineinteles, ca si dantura trebuie ingrijita. Insa nu trebuie sa ai muschi, sa ai patratele, sa ai ultimul ragnet de masina sau sa te impraci numai de la zara. Conteaza in schimb foarte mult sa ai caracter, sa te porti frumos si sa respecti pe toti, sa ai o oarecare educatoie si sa nu jignesti indiferent de situatie
Normal, aspectul fizic conteaza. Nu poti sa fii cu o persoana de care nu esti atrasa fizic. Si fizic, si caracter si potential. Toate, nu sunt discutabile. Nu trebuie sa fii acum model sa te placa cineva, insa, conteaza foarte mult sa fii ingrijit. Nimeni nu-ti cere sa fii culturist, dar nici sa ai burta, nu m-as imagina in pat cu unul de genul. Sa ai dantura naspa e foarte urat. N-as sta cu o persoana care neglijeaza acest aspect. Iar unii chei, chiar sunt atractivi.
Pentru mine nu a contat. Tipul cu care am fost eu împreună, nu avea un dinte fix în față. Era slab mort, mai slab decât mine. Mușchi nu avea. Pentru mine nu a contat, doar atunci când ne vedeam în locuri unde nu eram văzuți. Dar când ieseam în lume, uneori ma simțeam jenată. Simțeam că mă face de râs
Dantura poate fi făcută, corpul poate fi facut dar inaltimea e genetica, am 1.74 am văzut oameni mai scunzi si mai inalti ca mine, deci nu as fi cel mai scund.
Conteaza aspectul facial, masculin,vocea, sunt slabi urati si grasi frumosi, conteaza mecla, inaltimea, vocea groasa, un dinte nu ceva wow
Nu esti in Olanda sa fii, eu am 1, 60 desi nu iti creea complexe de inaltime
Mi-e rău, nu cred ca ai stat cu așa specimen de bărbat și mai si suferi în halul ăsta după el, ce e cu voi fetelor? Cum naiba îi alegeți? meritați mult mai mult de atât, un bărbat cel puțin la fel de frumos ca voi, el trebuie să fie oglinda voastră, nici mai frumos nici mai urât. Genul de băieți cu care ai stat tu, slabi vai steaua lor, și urâți și fără dinți în gură și fără bani in buzunar, fix ăștia sunt cei mai ai dracu` cu femeile, au o grămadă de pretenții și unii mai vor să fie și întreținuți de femei. Revino cu picioarele pe pământ, treci peste această despărțire, poți mai mult, ridică puțin standardele și nu mai sta cu acest gen de "bărbați". Ai grijă de tine și de sufletul tău.
Știu. Nu mă interesa atât de mult aspectul, dar am suferit. A fost bun cu mine o perioadă, îmi lua cadouri, atenție... tot ce este mai bun. Singura formă de nesiguranta în aceasta relație a fost minciuna, mintea exagerat și eu nu puteam să accept asta. De aici apăreau certurile. Plus infidelitate din partea lui, comportament imatur prin block și altele. O să mă vindec. Nu pot să zic că sufăr atât de mult, dar sunt nostalgică. Totul s-a încheiat prea brusc, nu mă așteptam. Mersi frumos.
Dacă nu ia măsuri și cu dantura... e ceva nepotrivit. Pentru mine contează dantura. Aspectul facial, hm. atât timp cât e înalt, nu mai contează altceva pentru mine. Tipul meu avea 1, 90
Ai perfecta reptate, conteaza fizicul indiferent de sex, partea reptileana din creier care s-a dezvoltat acum 250 de milioane de ani raspunde involuntar astfel -reptila nu are partea emotionala -de la reptile mostenim instictele, de la primate partea emotionala si socializarea, ratiunea oar noi o avem -ea a aparut acum 250000 de mii de ani
Eu am avut parte de masele de minte -operati ore intregi, aveti grija de sanatatea orala -s-a dovedit ca si inima sufera din cauza asta, cu cat un om e mai inalt cu atat va avea probleme cu coloana si sistemul circulator vascular
Daca te iei dupa barbati care isi petrec viata online, o sa spuna ca daca nu arati ca in reviste nu ai nicio sansa. Dar daca iesi pe strada si te uiti in jurul tau o sa vezi oameni de toate felurile de mana.
Conteaza, da! Dar pentru fete, nu femei.
Un barbat carismatic, instarit, destept si care o poate face sa rada des va cantari mai mult pentru toate femeile.
Iar pentru multe femei nivelul de autoritate este cel care conteaza cel mai mult atunci cand isi permit sa-si aleaga partenerul dintr-un cerc mai larg de pretendenti.
Are un procent destul de ridicat, dar nu inseamna totul. Un exemplu ti-as da un fost prieten de-al meu. Arata 9.5/10, structura craniana foarte buna, ochi albastrii, blond, 1. 90cm, foarte masculin si sarmant d.p.d.v al aspectului fizic. Dar la caracter e zero: foarte rece, direct si in sens agresiv/nesimtit, 0 inteligenta emotionala, nepasator si fara empatie. El a fost ales doar pentru one-night-stands de mai multe ori, insa nu pentru o relatie de iubire si incredere reciproca pana in momentul de fata.
Acum trebuie tu sa iti pui aceasta intrebare. Ti-ai dori asa ceva?
Sincer in afara de inaltime cred ca bifez pe toate in proportie de 80%, la dantura trebuie lucrat si cred ca sunt destul de conștient ca sufletul si caracterul sunt primordiale altfel ce rost are sa stea o femeie cu mine daca nu sunt un om bun
Effy35 întreabă: