anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca cel/cea cu care te vei casatorii este stabilit dinainte sa ne nastem sau depinde de noi?

10 răspunsuri:
| mad a răspuns:

Depinde de noi...nu mai cauta cai verzi pe pereti ca sa dai divort laughing -glumesc-

| fany74 a răspuns:

50%-50%, este si o vorbabig grinumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista! daca ai trecut pe langa prima s-ar putea sa-ti mai dea o sansa dar trebuie sa deschizi bine ochii!

| gabitzucka a răspuns:

Nu pot sa cred asa ceva. Dumnezeu te lasa singur pe drum. Tu decizi daca vrei sa fii rau sau bun, daca vrei sa inveti sau nu(exemple). El te ajuta sa vezi totul corect. Dar daca tu refuzi sa vezi te lasa singur. El iti arata drumul u decizi o ei prin gropi sau nu. El iti hotaraste soarta dar in timp, depinde de tine.

mlm
| mlm a răspuns:

Noi nu putem sti ce si cum ne este sortit, numai Dumnezeu este in masura sa stie care ne este soarta.

| Paula a răspuns:

Ce'i al tau este pus deo'parte happy
asta cred eu.

| eumi a răspuns:

Absolut, nu.Gindeste-te la aia care se tot casatoresc si se despart...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atat timp cat ne este stabilit circumstantele in care o sa murim sigur ne este stabilit si cu cine ne vom casatori, cred cat de cat in destin dar nu ma bazez pe asta sunt de parere ca destinul ti-l mai faci si tu dar intr-o mare masura e opera lui dumnezeu, daca el vrea sa ne nastem bogati asa ne vom naste daca nu nu

| bunica a răspuns:

Depinde de noi, D-zeu ne-a dat doar sufletul soarta o stabileste fiecare si alegem dupa capacitatea noastra de gandire.

| ioana_2072 a răspuns:

Depinde de noi.Noi alegem daca ne place de cineva sau nu.

| Ella_6365 a răspuns:

Destinul ni-l facem noi, pe parcursul vietii