Da, distanta este vitala intr-o relatie!
Chiar si familii fericite s-au destramat din cauza distantei si a relatiilor care s-au racit sau distrus, cu persoane care erau in apropiere, cand au avut nevoie.o prioritate, s-ar putea sa reziste relatia, dar toturi, relatie prin corespdenta nu prea se poate.
In situatia actuala, cred ca femeia mai are si pe altcineva cu care sta, cand nu-i cu tine si inca nu a decis cu cine vrea sa ramana defintiv, sau poate-i place diversitatea.
Ea a spus că nu mai vrea nici o relație cu nimeni și că vrea să fie singură cu bolile ei.La ea nu se poate sta decât maxim 1 săptămână din cauză că statul German îi plătește chiria are un fel de ajutor social ea nu lucrează din cauza că este f.bolnavă.Cand eram împreună mă întreba mereu daca sunt sigur că o vreau în viața mea așa cum este ea bolnavicioasă.Am spus că nu contează și o vreau așa cum este ea.Nu mai postează nimic pe fb.sa retras în sinea ei.Era foarte hotărâtă in relația noastră, am făcut 2 cununi religioase una la ea in Campul Lung Moldovenesc și una la mine in Argeș. Totil a fost foarte frumos in relația de 2 ani, nu au existat certuri sau jigniri Nu știu ce să mai cred.Multumesc cu respect pentru răspunsurile primite.
Din senin a spus că nu mai vrea sa aibă nici o relație și că vrea să fie singură, am implorat-o, am plâns, am trimis km de mesaje, degeaba.Cand a văzut că tot o pistonez a zis că are pe cineva că are mașină și bla, bla.Eu cred că a spus așa ceva că să nu o mai pistonez Eu am intrat în No Contact.O iubesc enorm așa bolnavă cum este Mulțumesc cu stimă.
E clara, si-a gasit altul, e cit se popate de luminos ca ziua.Tu crezi pe religiosii astia? Dar pana la urma nu are treaba religia cu prefectura cu sentimentele.
Te asigur ca si-a gasit pe altul acolo pe linga ea, de aia tio si spus sa nu mai calci pe acolo asa ca ia-ti gindu.Nu e ca ar fi ala acolo, il place pe ala mai mult, putea sa fie ala si in China, tot pe ala l-ai fi preferat, te asigur de asta.
Nu cunosti cum sunt femeile, religia n-are a face, oricit de fanatic religios sa fii, cand vine vorba de relatii, acolo nu se mai pune religia cunosc femei fanatice religios care exact asa au facut, ba unele casatorite legal si la biserica si la primarie si se culca cu altul ne lesi cu povestile astea cu religia.
Asa si iubita ta sau nevasta ta religioasa, ti-a dat cu picioru, o aparut altul mai aratos, poate mai burtos, mai cu bani, sau cu situatie mai buna si la revedere.
Asa is toate femeile, ce dreacu, pana si Napoleon a zis cea spus, banui ca stii cea spus
Da,menționez că este o femeie foarte credincioasă și cu sănătatea șubredă și am spus că o accept așa cum este ea.
Nu cred că a găsit pe altul cu care sa locuiască în permanență deoarece ea depinde de pensia de urmaș și statul german îi plătește facilitațile.Ea nu are voie să părăsească Germania fara sa anunțe.Nu lucrează prin prisma că este bolnavă. Daca la ea vine cineva in vizită nu poate să stea decât 2 saptamâni.
Daca-i asa credincioasa ar trebui sa stie ca singurul motiv de despartire permis de biserica este adulterul, ceea ce inteleg ca nu este cazul dvs. Nu stiu ce sa spun, cred ca ar trebui sa faceti cumva sa fiti impreuna fizic. Totusi, doamna ar fi trebuit sa se gandeasca la anumite aspecte inainte de cununie, lucru cu care nu prea este de glumit.
Relatiile la distanta nu tin o viata..eu nu cred in asa ceva.o femeie are nevoie in permanenta de cineva langa ea, de ajutor, sa se simta ocrotita, protejata, iubita samd..suntem f complicate si ne lipseste rabdarea, clar, dar nu e normal sa traiesti o viata unul in dreapta altul in stanga, ce familie e asta? unul trebuie sa renunte si sa se mute la celalalt sau veti divorta si fiecare pe drumul lui! si mai e si alta varianta, si-a gasit pe altul care e langa ea mereu.iar tu, pentru ca ai lipsit, ai pierdut-o.