Pai depinde numai de tine. In general particularitatile unei persoane tind sa se accentueze pe masura ce inainteaza in varsta. Trebuie sa iti dai seama daca o mai iubesti sau nu. Incearca sa vorbesti cu ea si explica-i ca tu ai niste probleme. Din cum te-ai exprimat tu eu inteleg ca a inceput recent sa faca aceste lucruri deci se poate dezobisnui repede de ele. Este posibil totusi ca sentimentele tale pentru ea sa fie pe sfarsite. Oricum in cazurile astea e necesara comunicare si rabdare.
Ai discutat cu ea despre ce te nemultumeste? Nu ai precizat ce anume te deranjeaza, deci o sa-ti spun la modul general. Poate are un motiv daca si-a schimbat comportamentul, poate are anumite probleme, poate ca ai deranjat-o sau ai ranit-o chiar tu cu ceva fara sa vrei sau fara sa-ti dai seama. O discutie sincera si deschisa e cea mai buna solutie. Si o discutie la modul "hai sa vorbim si sa ne spunem sincer ce ne deranjeaza unul la altul si sa rezolvam problemele". Eu cred ca merita sa incerci sa repari si sa pastrezi relatia, pentru ca in ziua de azi, cand majoritatea sunt pe interes, sau vor doar distractie etc, o relatie de aproape 2 ani e mare lucru! Eu am o relatie de aproape 4 ani si crede-ma ca am avut foarte multe greutati si momente cand ma intrebam daca merita. Dar de bine, de rau, iubitul meu m-a ranit fara sa vrea si de bine, de rau, il cunosc foarte bine si ii stiu atat calitatile, cat si defectele, practic stiu la ce sa ma astept, si am invatat cum sa reactionez sau sa rezolv problemele cu calm. Iubirea merita mereu a 2-a sansa si merita timpul si rabdarea ta! Bineinteles, daca e vorba de lucruri mai grave, sa zicem ca te-a inselat, sau nu te respecta, nu te iubeste, parerea mea e sa renunti.
Referitor la ce a zis giorgiana0505, nu cred că e o idee bună să o urmăreşti. Nu ai face decât să te îndoieşti de ea şi în loc să vă rezolvaţi problemele, o să terminaţi urât. Încearcă să afli care este problema punând întrebări indirecte (şi fără să o interoghezi), iar apoi fii atent la răspunsurile ei, dar şi la gesturi (să vă priviţi în ochi, să vezi cam ce transmit mişcările ei, expresia feţei...)Ce să zic? Nu ai fost prea concret, aşa că toate variantele sunt posibile:fie nu mai ţine relaţia, pur şi simplu, fie are probleme, fie încearcă să îţi atragă atenţia. Orice e posibil. Multă baftă! Şi încă ceva:e om, nu poate fi perfectă. Este nevoie să vă acceptaţi aşa cum sunteţi dacă vă iubiţi şi decideţi să fiţi împreună pe mai departe.
PS. Poate aşa se comportă pur şi simplu şi nu îşi dă seama că acest lucru te afectează.Nu are cum să îţi ghicească gândurile, dacă nu ţi le exprimi
In cele mai multe cazuri, neintelegerile apar din cauza unor factori cauza: 1.Alt baiat. 2.Are probleme diverse. 3.Sta din interes(Tu o sa spui ca aveti aproape 2 ani, dar eu am vazut o femeie care statea cu unu de 14 ani si avea un copil si un iubit, fara sa stie sotul)...Incearca sa discuti cu ea, sa o urmaresti, sa vezi reactiile ei.Fa-i cadouri ca sa mai imbunati relatia. Nu uita! Cea mai mare greseala a unui baiat, este sa lase alt baiat sa ii faca iubita sa zambeasca! Sper ca te-am ajutat!
haiZI întreabă: