In primul rand trebuie sa va ganditi la binele copilului, pentru ca vi l-ati dorit. Relatia dintre voi chiar se poate intări, indiferent de timpul scurt pe care il petreceti impreuna.
Succes si tot ce va doriti!
Sunt multi care si- au crescut copiii asa dar bu e cel mai sanatos mod posibil.Eu am renuntat la serviciu pentru ca sa ma aiba copiii tot timpul langa ei.Mai bine cu mai putin dar mai mult impreuna.
Un părinte poate sta acasă până face copilul 2 ANI, cu 85% din salariu. Voi de ce nu?
Dacă relația este solidă nu. Dar stresul datorat lucrului în ture poate dăuna și vouă și copilului. Copilul are nevoie mare de mama lui în această perioadă.
Nu o sa te critic aspru pentru ca nu e datoria mea si nici nu am de ce, dar da, exista niste mici problemute la mijloc.
Tu spui ca muncești de noapte, iar el de zi.Ok.Pai daca el merge ziua la munca si vine obosit, si trebuie sa stea cu copilul toata noaptea cand se mai odihnește? Si invers. Daca tu muncești toata noaptea, iar pe zi trebuie sa stai cu copilul cand te mai odihnești? O sa cădeti din picioare la un moment dat.
Plus ca da, timp îndelungat sa nu te vezi cu sotul/sotia si sa fiti mereu ocupați sau obosiți afecteaza relația.O sa deveniți posibil mai reci, si 100% mult mai nervoși.
Deci parerea mea e, ca unul dintre voi ar trebui să stea acasă macar până merge cel mic la o cresa sau ceva.Sau habar nu am, sa angajați o bona.Pentru ca altfel il debusolați si pe el, si pe voi.
Stiai ca ai posibilitatea s viata stai cu copilul in primiii doi ani al acestuia.Sunt importanti pentru dezvoltarea acestuia! Mai ales daca zici ca iti permiti
Tu il vezi pe tati schimband scutece, ingrijind copil cand tu esti la munca? Daca lucrezi noaptea si dac dormi ziua(si sotul lucreaza ) cine sta cu cu copilul? Parintii va pot ajuta?
Cel mai bine e să fiți mai săraci, dar să vă chinuiți mai puțin cu munca, în special mama trebuie să stea acasă.
Copiii au nevoie de afecțiune, nu de bani. Dacă sunt învățați cu banii, devin răsfățați.
Cunosc oameni cu zeci, sute de milioane de euro, și ce fac ei cu copiii lor? Condiționează totul asupra meritului, nu îi răsfață cu nimic.
Mai degrabă, aceștia, folosindu-și influența și relațiile, le găsesc loc de muncă încă din perioada adolescenței, în special în vacanțele de vară. Dacă copiii vor ceva, să-și cumpere din banii lor.
Copilul e din flori? Nu de alta, dar astea sunt întrebări pe care ar trebui să ți le pui înainte să decizi că faci un copil
Nu cred că este o idee bună să faceți asta. Copilul atât de mic are nevoie de mamă mai mult ca orice, chiar dacă primește o îngrijire excepțională din partea bunicilor. Un al 2-lea aspect, așa cum ai spus și tu, este relația de cuplu ce poate suferi grav că nu vă veți vedea suficient, și așa copilul vă capteată toată atenția, dacă mai rupeți și timpul petrecut împreună... rezultatul poate fi dezastruos.
Ca și sfat... Bucută-te de copilul tău pentru că legea îți dă acest drept și ți-l garantează și asigură o bună înțelegere în familie. Succes.
De ce ti se pare bataie de joc? Ei au intemeiat o familie, ceea ce nu te vad in stare pe tine sa faci asta.
Cel putin deocamdata.
Într-adevăr, e și mare filosofie să dai 5 minute din buci
Asa e, oricine poate face asta dar nu tu.
Rastalmacesti cu rea intentie expresia "sa faci un copil" care inseamna de fapt sa fi in stare **SI** sa fi in stare sa il cresti si o reduci numai la nivelul de copulatie
da, orice barbat e in stare sa lase o femeie insarcinata, dar nu si sa aiba grija de un copil, cum spune si darrio, nu prea te vad in stare, la cat de puerile iti sunt raspunsurile