| Aldutssss31 a întrebat:

Credeți ca este ciudat ca o femeie de 23 de ani sa fie căsătorită și sa aibă 2 copii?

17 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

De unde ai scos-o? E ceva normal. Anormal ar parea sa ai copii dupa 30 de ani. Varsta biologica optima pentru a naste copii sanatosi este intre 20-30 de ani.

| andreeaeml1200 a răspuns:

Anormal e sa faci copil la 14-15 ani, nu e deloc anormal ca ai facut tu la 23 de ani

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ar fi ciudat?

| gabi11010 a răspuns:

Nu!

| MrNuggets a răspuns:

Da

| Drimmero a răspuns:

Nu e anormal dar ai fost cam grabita totusi sa te mariti si sa faci copii imediat ce ai zburat de pe bancile scolii, facultatii.

| iriszmatos a răspuns:

Da.

| sweetys a răspuns:

Mie mi se pare ciudat ca inca ne pasa decapra vecinului si ce e si mai ciudat, ca ne pasa de parerea altora.

| Frank51 a răspuns:

De ce ar fi?

| Alinuța00 a răspuns:

Nu e ciudat, cunosc o femeie care la 24, e căsătorită, are 3 băieții și gravidă pe moment cu al 4 lea.Nu e un lucru ciudat si nici rău sa vrei sa ai o familie mai devreme.

| mihai69 a răspuns:

Nu.

| Karina17K a răspuns:

Mama mea m-a născut la 22 de ani și s-a căsătorit tot la aceeasi varsta. La 23 de ani esti adult, gandesti altfel si e absolut ok dacă așa a decis persoana respectiva căci e viata ei si face ce doreste, neafectând pe nimeni

| ReddY25 a răspuns:

Daa

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că este ciudat să întrebi asta.

| Smmo a răspuns:

E o varsta chiar optima biologic vorbind. Doar ca acum sta lumea in loc de facultati, de lipsa unui viitor, a une stabilitati etc. Deci da si nu.

| Sistemulxxl a răspuns:

Nu. Sunt unele care la 23 de ani au 5-6 copii.