Eu am auzit ca un chinez s-a indragostit la 90 de ani pe internet si s-a casatorit. Nu stiu pana la cati ani functioneaza normal ''surubul'' dar indiferent de situatie, viata fara iubire e ca ziua fara soare. Daca ai fi intrebat dupa 60 de ani, mai ziceam, dar 35, ma faci sa rad. Curaj, iubeste romaneste si saruta frantuzeste
Iti multumesc pentru incurajare, dar oare cel de care ma voi indragosti nu va vedea in mine o femeie deja trecuta? Asta pentru ca nu voi putea iubi un mos!
Daca el e mai tanar ca tine si te accepta nu va gandi ca esti trecuta, si daca e mai in varsta, nici pe atat ca ar insemna ca el e mai trecut ca tine.
Da, daca este impartasita!
Normal ca ea trebuie impartasita, iar 35 de ani nu mai esti atat de naiva sa nu stii ca dragostea este pentru si numai doi!
Nu stiu daca ai auzit zicala : "Dragostea nu are varsta" . Eu consider ca inca mai ai posibilitateasa te indragostesti si dupa 35 de ani.
Cum poti sa intrebi asta? nu cred ca esti diferita de acum 15 ani! ok, cu mai multa experienta de viata si mai multa minte dar inimii nu ii poti spune sa iubeasca pana la o anumita varsta!
Dragostea nu are varsta.
vezi asta sa te distrezi :
http://www.youtube.com/watch?v=ox9yltt_lZg
Dragostea nu ţine cont de ani, nu este ca trupul care se veştejeşte indiferent cât l-ai uda. Dragostea se cultivă la orice vârstă şi odată semănată nu te părăseşte niciodată. Tot ce îţi rămâne de făcut este să o stropeşti cu lacrimi de iubire, de dor, de împlinire şi cu raze de zâmbete şi fericire.
Îţi doresc să ai parte de o dragoste împlinită.
Multumesc, asta imi doresc si eu, sper sa nu mor inainte de a o intalni!
O prietenă apropiată are 61 de ani, după ce a reuşit să treacă peste un divorţ acum este fericită cu noul logodnic. Este dovada vie, cel puţin pentru mine că, DA, iubirea nu are vârstă.
Din câte văd eu abia ce te-ai băgat și tu pe aici! nici cerneala de pe username nu sa prea uscat,dacă pot spune așa! păi bine,fată, unde-ai fost pân-acu? dacă nu caut și eu, de vreo 2 luni, să găsesc o gagică p-aici care să zică direct *am atât și vreau și eu să știu dacă e cineva... mai *disponibil* dintre toți 200.000 de useri?*; sau nu asta ai întrebat? în fine; poate că n-am înțeles eu bine! ok; oricum dragoste la 35 exista; eu am verificat pâna la 38, deci știu ce spun; da* cred că mai e și după 40, că am văzut prin filme! iar viața bate filmul; bun; deci vezi că vreau să vorbim! neapărat! oricum nu ne facem noi probleme că se bagă altcineva peste noi, că n-are cine! eu când am dat un anunț matrimonial aici, mi-a răspuns prietena mea greece12 și mi-a zis că-mi ține pumnii; apoi nu mi-a mai răspuns nimeni; deci - liniște totală; bine,probabil au zis că e și troll; da* eu nu fac așa ceva; eu chiar sunt serios; am scris și pe facebook,chiar azi,când mi-am facut contul; și sunt și un tip educat,dar am stat prin Sălajan; dar asta-i altă poveste! și poate că sunt un pic gelos din fire,dar e și vina voastră! am avut odată(demult) o prietenă care obișnuia să iasă pe balcon,să ude florile,numai atunci când aparea și unu vis-a-vis să-și bea cafeaua și să tragă o țigară! normal că nu i-am zis ei nimic,dar florile tot le-am aruncat la ghenă,când era ea plecată la servici;(eu nu prea lucram că era campionatu mondial,și nu m-am dus; apoi m-au dat afară, dar nu-ți mai spun acum totul, ca să mai lăsăm și pe altă dată, doar avem timp); cam asta e; mai vorbim.
Dragostea e mai dulce, mai adevărată după 35 de ani.Cum s-ar spune, adevarata primăvară vine după 35 de ani!
Cu siguranta veti iubi stati linistita...fiecare dintre noi isi gaseste fericirea.mai devreme sau mai tarziu
Niciodata nu este prea tarziu asa ca iubeste linistita cred sau linistit)) in fine iubitiva mult
Cine si-ar dori o partenera peste 35 de ani cand sunt atatea fete tinere si frumoase?
DaReZon întreabă: