Buna! Da, este un lucru bun insa nu e neaparta. Eu cu iubitul meu am cazut de comun acord sa nu facem asa, sa avem fiecare parte de putina intimitate. Sa nu ne umblam prin mesaje mess/facebook, ca si asa poate mai dam de colegi care ne pun intrebari de scoala: Ce tema avem la mate? Aaa nu stiu, nu-i el, ii gacicasa!
Deci puteti sa faceti asta, mai bine va sfatuiti inainte, sa vedeti cum vi-ar conveni mai mult. Poate vreti putina intimitate, sa nu va verifice nimeni. Insa unde dragostea e mare, de ce sa nu va dati parolele?
Sper ca te-am ajutat!
Depinde cat de serioasa este relatia...si cat de mult ati evoluat in ea la unele conturi care poate le folositi impreuna da dar la restul nu stiu depinde de incredere
Eu cred ca nu. Atata timp cat exista incredere, de ce sa ai nevoie de parola partenerului? Intr-o relatie trebuie sa ai si tu intimitatea ta.
De cand conturile au legatura cu romantismul? retelele astea de socializarea au stricat tot ce e mai bun din om
Sincer? Nu sunt adeptul acestui lucru. Nu e ca si cand ai avea ceva de ascuns dar e mai bine ca fiecare sa aiba spatiul sau privat in care sa se refugieze oricand simte nevoia.
"Sharing is caring" spun americanii, dar prea multa "imparteala" s-ar putea sa ruineze relatia. Nu uita ca misterul are partea sa fermecatoare, in orice relatie.
Nu cred ca este un lucru tocmai bun pentru ca fiecare are viata lui... indiferent cat de intimi sunteti cand sunteti impreuna. Dar pe de alta parte poate fi si o dovada de incredere in partener. Oricum binele si raul sunt relative asa ca doar tu poti hotari cu adevarat daca este bine sau nu ca partenerul tau sa iti stie parolele
Parerea mea este ca e foarte bine.Insa nu-i neaparat daca ai incredere in partenerul tau nu este nevoie sa cunosti parolele la orice cont, deoarece nu este neaparat sa citeasca toate sms-urile tale ca sunt dor si de tip intim.
Nu! Cu cat gradul de incredere este mai mare, cu atat este lipsit de importanta acest lucru. Orice om are micile lui secrete, intimitati si nu cred ca trebuie constrans in acest sens.
Gabitu_5510 întreabă: