| nlko a întrebat:

Credeti ca exista prieteni adevarati?

Nu stiu daca e categoria buna

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Exista dar sunt foarte rari, mai ales la fete unde se barfesc urasc si se urasc usor, barbatii mai beau, mai chefuiesc etc dar tradatori sunt peste tot

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu mai exista

| Musique a răspuns:

Da, cred că există.

| LoveSleep a răspuns:

Nu.

| RainmakerX a răspuns:

Buna Niko! Acum un an credeam ca asa ceva nu exista decat in povesti...pritenii mei erau mereu pe langa mine numai ca sa profite de abilitatile mele, atunci cand nu aveau nevoie de mine ma injunghiau pe la spate.
Totusi...cu timpul (cand am ajuns la liceu) am descoperit ca aveam anumite lucruri in comun cu un coleg. Incetul cu incetul ne-am apropiat, ne-am mutat in aceeasi banca si am inceput sa vorbim mai des, nu numai la scoala.
Acesta este cel mai bun prieten pe care il am, vorbim despre orice, nu ne este frica sau rusine ca celalalt va spune mai departe ceea ce am vorbit pentru ca avem incredere unul in celalalt.
Eu unul cred ca exista...atata timp cat o persoana retrasa si dispretuitoare fata de cei din jur asa ca mine a ajuns sa aiba un prieten care sa nu-l tradeze la greu atunci cred ca mai exista astfel de persoane dar sunt foarte rare.

| nlko explică (pentru RainmakerX):

Ti-as da vot pentru raspuns, dar sunt junior.

| RainmakerX a răspuns (pentru nlko):

Nu conteaza happy Am raspuns pentru ca mi-a facut placere, daca nu-mi facea atunci nu raspundeam. big grin O zi placuta in continuare!

| syd2 a răspuns:

Ha, am avut odata ^_^. Acum... nici buna ziua nu ne mai dam.

| Ibrahimovic a răspuns:

Exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii adevarati nu sunt ce par a fi! Daca ii ai, n-ai nimic.
Nu cred in existenta lor.

| neca a răspuns:

Care e diferenta intre prieteni normali si prieteni adevarati?

| nlko explică (pentru neca):

Ma refeream la prietenie adevarata.

| Kenya a răspuns:

Nu.

| IonuţR1995 a răspuns:

Exista si prieteni adevarati, dar sunt foarte putini...
Nu poti avea incredere in toti.

| Mihaelagirl a răspuns:

Pentru unele persoane da pentru altele nu. Unele persoane cauta pritenii adevarati toata viata si nu ii gasesc si altele, pur si simplu, sunt naturali si au cativa preteni foarte buni

| FuckingContra a răspuns:

Da, sunt greu de gasit dar exista, eu am 3 prieteni adevarati, ii stiu de 12 ani si ne intelegem perfect, am mai avut si unele certuri cand eram mai mici dar erau prostesti

Întrebări similare