Poate se existe o prietenie simpla intre un baiat si o fata. Sunt prietenii de genul, colegi de clasa, vecini de apartament sau strazi apropiati legate de schimburi de idei si discutii fara a genera o dragoste intre cei doi.
Pot fi amici buni care sa se ajute in unele probleme, sa se insoteasca reciproc, sa isi spuna unele secrete, sa se sfatuiasca in anumite situatii.
Da!Cu siguranta
Eu am foarte multi prieteni baieti Si niciodata nu ne-am gandit ca am putea avea o relatie.Deci existaDar...depinde foarte mult de caracterul fiecaruia
De la o simpla prietenie se poate ajunge si la o relatie...Sau la o atractie intre cei doi
Eu cred ca nu.Intr-un final cam toate prieteniile duc la relatii. E adv ca mai exista cazuri cand poate nu iese nimic dar sunt cam rare. dupa parerea mea
Da, exista prietenie simpla intre o fata si un baiat, dar exista si prietenie stransa intre o fata si un baiat, fara ca acestia sa fie impreuna.
Da. De ce nu? Pot fi cei mai buni prieteni sa vorbeasca, intotdeauna e bine sa ai pe cineva cu care sa vorbesti nu neaparat trebuie implicat sexul.
Normal! Si eu am multi prieteni baieti la care tin ffff mult, dar nu imi place de ei si nu ar putea sa-mi placa vreodata Nu vad nimic anormal sau gresit in asta
Problema este ca numai voi sti. ce simtiti unul pentru altul. Sa Dai cu parerea este foarte usor.asa ca nu lasa un prieten bun pentru nimica in Lume.
Da există prietenie între o fată și un băiat fără să se întâmple și altceva. Am și eu prieteni, băieți, cu care pot vorbi orice