Nu se pierde niciodataa ! adica sincer ak fara gelozie pf. iubirea e f monotona intodeauna va exista putina sare si piper ! bninteles ca nu va fi asa mare.`Dar e o vorba fara gelozie nu exista iubire. :* bine ca intr-un mod ekilibrat
Gelozia nu se pierde, dar se mareste.Chiar si peste 10 ani partenerul este gelos pe tot ce se misca si are legatura cu partenera...
Dupa mine, gelozia este ca o boala cu alternante de perioade acute si de remisiune. Ca atare, gelozia nu "se pierde" nici dupa 20 de ani de la casatorie( daca casatoria va rezista atata! ) caci ea, gelozia, nu are iubirea ca o cauza directa--- mai degraba, cauza ei este un sentiment de posesiune anormala (ca intre stapan si slavul sau gen " faci ce vreau eu pentru ca imi apartii ").
Nu se pierde. Dar se spune ca, daca nu esti gelos nu iubesti, dar o gelozie exagerata distruge o relatie, gelozia nu dispare, la un moment dat devine obisnuinta si din pacate amandoi aveti de suferit, deoarece gelozia puternica si exagerata denota lipsa de incredere.
Gelozia nu are leac si cu cat avansezi mai tare in varsta cu atat e mai puternica.cine crede ca poate sa vindece pe cineva de asa ceva nu are sanse.nu se va schimba niciodata. poate doar de haine de caracter in nici un caz.
Nu cred, sa se piarda exista mai multe sanse sa se transforme in obsesie decat sa se piarda. funda?
anonim_4396 întreabă:
Jurnaldedecembrie întreabă: